|
|
میشه به من کمک کنید... - نسخهی قابل چاپ |
|
میشه به من کمک کنید... - haasti - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ
ممنون میشم کسی کمکم کنه ![]() دانشگاه الزهرا از نظر علمی بالاتر از خواجه نصیر و مالک اشتر هست تو رشته هوش؟ تو دانشگاه های شهرستان ها مثل سمنان، شاهرود ، همدان، یزد کدوم به ترتیب اولویت داره تو همین گرایش؟ لطفا هر کی میتونه راهنمائیم کنه، خیلی مهمه واسمConfused |
|
میشه به من کمک کنید... - arixooo - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ
باور من دوست داشتم الان واست ۱ ساعت توضیح میدادم...نگی یه وقت بچه ها اینجا بی معرفتن...اما اصلا هیچ اطلاعی ندارم..شرمندم ام |
RE: میشه به من کمک کنید... - کارمن - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ)haasti نوشته شده توسط: ممنون میشم کسی کمکم کنه من فقط میتونم نظر شخصی بدم که هر کدوم تو شهرش راحت تری رو انتخاب کن ولی یه چیزی میدونم که تو هوش همدان و شاهرود دکترا دارند |
RE: میشه به من کمک کنید... - cormen - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ)haasti نوشته شده توسط: ممنون میشم کسی کمکم کنهخواجه نصیر خیلی بعیده شبانه بوعلی رو من آمارشو دارم سال ۸۹ آخرین فرد قبولی شبانش ۳۴۰ آورده بود که با این اوصاف برای قبولی در بوعلی یه خورده شانس لازم دارید الزهرا چون مخصوص بانوان هست شانستون بالاست مالک اشتر هم حتما بزنید از نظر سطح علمی بد نیست |
|
میشه به من کمک کنید... - shokoo - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
بچه های اینجا بی معرفتن...من یه تاپیک دارم...هیچکس ج نداده.....متاسفم |
|
میشه به من کمک کنید... - taraneh123 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ ب.ظ
اگر می خواهید تهران باشید به نظرم: ۱/خواجه نصیر ۲/الزهرا ،۳/خوارزمی۴ .مالک اشتر و اگر با شهرستان مشکل ندارید همدان از بقیه که گفتید بهتره |
|
میشه به من کمک کنید... - haasti - 11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
ممنون از همه دوستایی که جواب دادن، راستش من خیلی گیج شدم چون تو این چند روز واقعا حرفهای مختلفی شنیدم و موندم که به کدومش بها بدم. باز ممنون میشم اگه کسی از دوستان اطلاع دارن نظرشو بگه چون واقعا واسم مهمه. |