دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - abulfazl.s - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ب.ظ
سلام دوستان. لطفا بمن بگید که توی نرم افزار بهشتی ، علم و صنعت و تربیت مدرس دکترا دارند یا نه؟ و توی علوم کامپیوتر تهران، بهشتی ، تربیت مدرس و علامه طباطبایی چطور؟ ممنون می شم جواب بدین. |
دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - parsaNA - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ
دکترای علوم رو فقط امیرکبیر ، IPM ، شریف و دانشگاه تبریز داره . نرم افزار هر سه دانشگاهی که گفتید دکترا دارند . |
RE: دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - abulfazl.s - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دکترای علوم رو فقط امیرکبیر ، IPM ، شریف و دانشگاه تبریز داره . نرم افزار هر سه دانشگاهی که گفتید دکترا دارند . یعنی دانشگاه تهران و بهشتی هم دکترای علوم رو ندارن؟ IPMکه گفتید کجاست؟ راستی تو نرم افزار مدرس بالاتره یا علم و صنعت؟ |
RE: دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - parsaNA - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)abulfazl.s نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دکترای علوم رو فقط امیرکبیر ، IPM ، شریف و دانشگاه تبریز داره . نرم افزار هر سه دانشگاهی که گفتید دکترا دارند . دانشگاه تهران دکترای بیوانفورماتیک داره که خیلی هم عالیه . در واقع ادامه ارشد علومش میشه دکترا بیوانفورماتیک IPM تهرانه ، به نظرم بهتره یه سری به سایتش بزنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. قطعا علم و صنعت بهتره از مدرس . حتی به نظرم بهتر از بهشتی . هر چی نباشه دانشگاه صنعتی به حساب میاد |
RE: دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - abulfazl.s - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)abulfazl.s نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دکترای علوم رو فقط امیرکبیر ، IPM ، شریف و دانشگاه تبریز داره . نرم افزار هر سه دانشگاهی که گفتید دکترا دارند . ممنون ازینکه جواب می دین، خدا اجرتون بده. اگه شما خودتون رو جای من بزارید با این رتبه ها چجوری انتخاب می کنید؟ علوم کامپیوتر ۸۶، ۱۶۹ الگوریتم و محاسبات ، ۱۹۶ نرم افزار. |
RE: دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - parsaNA - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ)abulfazl.s نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ ب.ظ)abulfazl.s نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: دکترای علوم رو فقط امیرکبیر ، IPM ، شریف و دانشگاه تبریز داره . نرم افزار هر سه دانشگاهی که گفتید دکترا دارند . پشت تلفن که بهت گفتم ابوالفضل ولی با رتبه الگوریتم محاسباتت هم می تونی به دانشگاه تهران فکر کنی . حالا یا روزانه یا شبانه هر دو احتمال قبولی بالاست یعنی شبانه اش که ۱۰۰ درصد . در واقع با علومیا یه جا درس می خونی . در مورد بقیش هم که مفصل حرف زدیم بابا من رفیقتم نا سلامتی |
RE: دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - abulfazl.s - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ
می بینم اینجا یکی پیدا شده جواب میده پس تویی ، از اول منو می شناختی آره، من که با تو بازم کار دارم بهت بازم زنگ می زنم.: |
دانشگاههایی که در نرم افزار و علوم کامپیوتر دکترا هم دارند؟ - انرژی مثبت - ۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ب.ظ
یزد و دانشگاه تهران هم امسال علوم کامپیوتر می گیرن طبق اصلاحیه دفترچه دکتری |