تالار گفتمان مانشت
لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - نسخه‌ی قابل چاپ

لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - Ahad.mozafari - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ق.ظ

سلام به تمام دوستانWink در این تاپیک قصد دارم از بزرگواران کمک بگیرم تا اولویت دانشگاهها را معین کنم
من لیستی از دانشگاهها را برای گرایش معماری آماده کردم که البته برای خودم هسته به نظر اساتید محترم اولویت دانشگاهها رعایت شده؟؟
راستی یک نظر سنجی دارم؟؟؟
رتبم ۲۶۵ معماری شده اما من ترم ۶ امتحان دادم و به دلیل اینکه نتوانستم تمام درسها را بخوانم چهار تا را سفید گذاشتم الان هم دارم هفت ترمه فارغ التحصیل می شوم به نظر شما من امسال انتخاب کنم وبرم دانشگاه یا صبر کنم و برای سال بعد تلاش کنم؟
بسیارممنون میشم اگر راهنماییم کنیدSmile 

به نظر شما انتخابهای زیر از نظر سطح دانشگاهها درست هسته یا نه رشته های مجازی و آموزش محور در کجای این مجموعه قرار می گیرد
دوستان می توانند شبانه ها را در صورت تمایل بعد از روزانه ها قرار بدند.
دانشگاه صنعتی شریف روز
دانشگاه صنعتی شریف شب
دانشگاه تهران روز
دانشگاه تهران شب
دانشگاه امیرکبیر روز
دانشگاه امیرکبیر شب
دانشگاه علم و صنعت روز
دانشگاه علم و صنعت شب
دانشگاه شهید بهشتی روز
دانشگاه شهید بهشتی شب
دانشگاه شاهد روز
دانشگاه تربیت مدرس روز
دانشگاه تربیت مدرس شب
دانشگاه صنعتی اصفهان روز
دانشگاه صنعتی اصفهان شب
دانشگاه اصفهان روز
دانشگاه اصفهان شب
دانشگاه صنعتی کرمان روز
دانشگاه محقق اردبیلی روز
دانشگاه رازی کرمانشاه روز
دانشگاه شاهد شب
دانشگاه صنعتی کرمان شب
دانشگاه محقق اردبیلی شب
دانشگاه رازی کرمانشاه شب[/size]

لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - Xilinx - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ق.ظ

شب و روز نیست Big Grin روزانه و شبانست Big Grin خیلی فرق داره ها Big Grin

لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - Bache Mosbat - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ

من به نظرم معماری دانشگاه تهران بالاتره. اگر واقعا طالب معماری باشین. شریف معماری نداره عملا.

لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - shervinrs - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  من به نظرم معماری دانشگاه تهران بالاتره. اگر واقعا طالب معماری باشین. شریف معماری نداره عملا.
معماری دانشگاه تهران بالاتر؟ چرا؟ نمی گم نیست، دلیلش چیه؟ شما اونجا کسی به نام ارسالی صالحی نسب دارین؟ به عنوان استاد.

من رتبه ام ۱۰۳ شده و فکر می کنم از نظر روزانه و شبانه شدن لب مرز. خودم فکر می کنم که اینجوری انتخاب کنم:
شریف روزانه (که بدیهی که نمیارم)
تهران روزانه (سال ۸۹ با رتبه ۱۰۸ آوردن و ۹۰ خودتون با رتبه ۹۸ اگر اشتباه نکنم)
شریف شبانه
تهران شبانه
امیرکبیر روزانه
امیرکبیر شبانه
شهید بهشتی روزانه
شهید بهشتی شبانه

RE: لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - انرژی مثبت - ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  من به نظرم معماری دانشگاه تهران بالاتره. اگر واقعا طالب معماری باشین. شریف معماری نداره عملا.
چرا ما رو اذیت می کنید SadSadSad الان عقده ای می شم میرم معتاد می شم . کی گفته ما معماری نداریم. خیلی هم خوبه. ۷ تا دکتر داریم البته یکیشون استاد تمامن فقط Smile من که دوسش دارم به ۱۰۰ تا تهرانم نمیدم.

شوخی کردم Big Grin هر جا رو دوست دارید بزنید Smile

تا اونجایی که من شنیدم هم اکثرا توی رنکینگ توی معماری تهران رو بالاتر از شریف می دونن شاید به این دلیل که دانشکده برق و کامپیوترش باهم هست و معماری هم به نوعی به برق خیلی نزدیک و مرتبطه Smile

RE: لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - Bache Mosbat - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:  معماری دانشگاه تهران بالاتر؟ چرا؟ نمی گم نیست، دلیلش چیه؟ شما اونجا کسی به نام ارسالی صالحی نسب دارین؟ به عنوان استاد.

بله . دکتر صالحی یکی از استادا هستن چطور؟
منم از دانشگاه تهران واقعا راضیم . و اول هم تهرانو زدم. خیلی از هم ورودی هامونم با اینکه رتبشون به شریف می خورد بالاتر زدن. پارسال اولین سالی بودکه معماری تهران بعد از شریف پر شد.
ولی اجازه بدین کلا اظهار نظری نکنم. بهتره دوستان خودشون برن از جو دانشگاه تحقیق کنن در مورد استادا و زمینه کاری. چون خیلی سلیقه ای هست.
کاملا بستگی داره شما به چه موضوع هایی علاقه داشته باشین.

لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - shervinrs - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  بله . دکتر صالحی یکی از استادا هستن چطور؟
ایشون تو آزاد قزوین استاد بودن (یا هنوز هستن؟) و پروژم با ایشون بود.

RE: لیست اولویت گرایش معماری تمام دانشگاهها - Ahad.mozafari - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۱ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:  شب و روز نیست Big Grin روزانه و شبانست Big Grin خیلی فرق داره ها Big Grin

با اختصار نوشتم عزیزمWink

یک سوال مهم داشتم. آموزش محور چه تفاوتی دارد؟

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)shervinrs نوشته شده توسط:  
(08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  من به نظرم معماری دانشگاه تهران بالاتره. اگر واقعا طالب معماری باشین. شریف معماری نداره عملا.
معماری دانشگاه تهران بالاتر؟ چرا؟ نمی گم نیست، دلیلش چیه؟ شما اونجا کسی به نام ارسالی صالحی نسب دارین؟ به عنوان استاد.

من رتبه ام ۱۰۳ شده و فکر می کنم از نظر روزانه و شبانه شدن لب مرز. خودم فکر می کنم که اینجوری انتخاب کنم:
شریف روزانه (که بدیهی که نمیارم)
تهران روزانه (سال ۸۹ با رتبه ۱۰۸ آوردن و ۹۰ خودتون با رتبه ۹۸ اگر اشتباه نکنم)
شریف شبانه
تهران شبانه
امیرکبیر روزانه
امیرکبیر شبانه
شهید بهشتی روزانه
شهید بهشتی شبانه
آیا دانشگاه بهشتی از دانشگاه علم و صنعت بهتر است؟
نظرتان راجب دانشگاه شاهد چیه؟
آیا دانشگاه شاهد از صنعتی اصفهان و اصفهان بهتر هست؟