کمک برای سورت کردن دانشگاه ها ؟؟؟؟!!!!!!!! - نسخهی قابل چاپ |
کمک برای سورت کردن دانشگاه ها ؟؟؟؟!!!!!!!! - ارمان - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ
لطفآ یکی اینارو با شماره گذاشته شده برام سورت کنه گیج شدم از بس اینارو بالا پایین کردم ۱/ تجارت خواجه نصیر ۲/ تجارت علم وعنصت ۳/ فناوری اطلاعات تربیت مدرس ۴/ فناوری اطلاعات بهشتی ۵/ فناوری اطلاعات پزشکی تهران ۶/ MIS خواجه نصیر ممنون میشم اگه نظرتونو با شماره مشخص کنید |
RE: کمک برای سورت کردن دانشگاه ها ؟؟؟؟!!!!!!!! - saeedehhhh - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)ارمان نوشته شده توسط: لطفآ یکی اینارو با شماره گذاشته شده برام سورت کنه به نظر من شماره ۴ باید قبل از شماره ۳ باشه و شماره ۲ قبل از شماره ۱ و بسته به علاقتون تجارت و فناوری اطلاعات رو اولویت بدین |
کمک برای سورت کردن دانشگاه ها ؟؟؟؟!!!!!!!! - maryam_re - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ
منم همین مشکلو دارم. به نظرتون تجارت بهتره یا IT؟ تجارت امیرکبیر،علم و صنعت،خواجه نصیر؟ یا آیتی تهران؟ کدومو اول بزنم؟ |
RE: کمک برای سورت کردن دانشگاه ها ؟؟؟؟!!!!!!!! - ارمان - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ ب.ظ)maryam_re نوشته شده توسط: منم همین مشکلو دارم. خب مشخصه اول تجارت امیر کبیر بعد تهران بعد |
کمک برای سورت کردن دانشگاه ها ؟؟؟؟!!!!!!!! - admin - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
ادامه بحث رو در تاپیک مخصوص این کار پی بگیرید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |