چگونه می توان به نتایج اولیه اعتراض کرد ؟ - نسخهی قابل چاپ |
چگونه می توان به نتایج اولیه اعتراض کرد ؟ - kavehn - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ
سلام به تمام دوستان مانشتی که رتبه مناسب کسب کردند تبریک می گم سوال : بنظر میاد گزینه های که سرجلسه پاک کردم بوسیله دستگاه پاسخنامه خوان خوانده شده و نمره منفی گرفتم. لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه می توانم به نتایج اولیه اعتراض کنم زبان خیلی کم زدم و هرطور حساب می کنم جور در نمیاد پایگاه داده یک سوال زدم و آن هم صحیح ، درصد ۱۱/۱۱ به من داده ---> به همین دلیل مطمئنم اشتباه شده |
RE: چگونه می توان به نتایج اولیه اعتراض کرد ؟ - milad_rahimi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ)kavehn نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز برو تو سیستم پاسخگویی سازمان سنجش. سوال دوم رو بخون توضیح داده. عضو شو و اعتراض بزن. |
چگونه می توان به نتایج اولیه اعتراض کرد ؟ - mojtaba2011 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ
سلام جالب اینجاست که من از یک درس که ۱۲ سوال داشته ۱ تست زدم طبق رابطه محسبه درصد اگر اشتباه باشه -۲/۵۷ میشه و اگر صحیح باشه ۸/۳ درصد اما در کارنامه من ۳/۳ درصد آورده بنظر شما امکان پذیره؟؟؟؟؟؟ سیستم اینترنتی ارسال درخواست هم که خطا میده واقعا چکار باید یکنم نمیدونم |
چگونه می توان به نتایج اولیه اعتراض کرد ؟ - pos - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ق.ظ
از کاراکتر : استفاده نکنین. من تخصصی نرم مطمئن بودم ۲۲ زدم ولی برام ۱۵ زدن :O |
چگونه می توان به نتایج اولیه اعتراض کرد ؟ - pofef - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
اعتراض فایده داره؟کسی نتیجه گرفته؟ |
چگونه می توان به نتایج اولیه اعتراض کرد ؟ - انرژی مثبت - ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
مثل این که تا ۱۵ خرداد مهلت اعتراض وجود داره بنابراین فکر نکنم به این زودی جواب بدن |