رتبم ۱۱۰۰ - نسخهی قابل چاپ |
رتبم ۱۱۰۰ - slinda - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ
سلام به همه دوستانی که رتبه های خوب گرفتن و خانواده های محترمشون تبریک میگم. اصلا با توجه به رتبه های آزمونهام(رتبه ۲ و ۵ و ۴۰ و ۴۳) فکر نمیکردم اینطوری بشه ۱۱۵۷هوش و ۱۱۳۱ نرم به نظر شما من با این رتبه ها انتخاب رشته کنم؟احتمال داره آموزش محور یا پیام نور جایی رو بیارم؟ خواهشا کمکم کنید |
رتبم بد شده ۱۱۰۰هیچ کس راهنماییم نمیکنه خیلی سردرگمم - esi - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
نگران نباش دوست عزیز ، حتما حکمتی در کار بوده. دنبال علت نباش. از همین امروز با اقتدار شروع کن. شاید پیام نور و مجازی بیاری اما وقتتو تلف نکن به نظر من بخون واسه سال بعد ان شالله یه رتبه خوب |
رتبم بد شده ۱۱۰۰هیچ کس راهنماییم نمیکنه خیلی سردرگمم - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
به نظر من با توجه به رتبههایی که آوردی یه فرصت مجدد به خودت بده. با این رتبه بعیده جای خوبی قبول بشید. البته انتخاب رشته خودتون رو انجام بدین و جاهای ایدهآل رو بزنید. حتی پیامنور و ... رو هم بزنید و در صورت قبولی شهریور ماه تصمیمگیری کنید. (الان تو جو هستید و ممکنه نتونید تصمیم درستی بگیرید) |
رتبم بد شده ۱۱۰۰هیچ کس راهنماییم نمیکنه خیلی سردرگمم - BJS - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۹ ق.ظ
سلام پیام نور و غیر انتفاعی رو میاری کجا آزمون می دادی؟ وقتی رتبه هات تو آزمون ها این همه خوب بوده یعنی درسارو خوب بلدی...انشالاه سال دیگه یه رتبه ی خیلی خوب بیاری |
RE: رتبم بد شده ۱۱۰۰هیچ کس راهنماییم نمیکنه خیلی سردرگمم - slinda - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ق.ظ
از راهنمایی هاتون خیلی ممنونم سنجش تکمیلی آزمون میدادم.همه متعجبن.خودمم معتقدم حکمتی در کاره چون همیشه دعا کردم هرچی که صلاحمه بشه |
RE: رتبم بد شده ۱۱۰۰هیچ کس راهنماییم نمیکنه خیلی سردرگمم - Masoud05 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ
انصافا جناب دکتر راه خوبی پیشنهاد دادن . شما اگه بار اولتون بوده که کنکور دادید ، در صورتی که مانع خاصی نداره حتما یه بار دیگه هم آزمون بده ( با پیش شرطی که جناب دکتر تنهایی فرمودند) .اگه تجربه کنکور بیش از ۱ بار دارید و رتبه شما بر اثر مشکلات غیر علمیه ( خستگی ، ناراحتی ، استرس و ... قبل از جلسه ) شما به راحتی میتونید کار کنید و برای کنکور بخونید . من خودم تا نزدیکای آذر ماه سرباز بودم ، هر چند جاش خوب بود اما بالاخره تا برسی خونه و نهار بخوری و یه استراحت کنی میشد ۵ عصر ، شب هم باید زود میخوابیدی تازه این علت اصلی بدی رتبم نیست ، علت اصلی این بود که شب قبل از کنکور ۲ ساعت بیشتر نخوابیدم و فرداش روی تمرکزم اختلال به وجود اومد.میخوام بگم که کار و سربازی خیلی برای باتجربه ها مهم نیست . (البته ماه آخر رو باید برای کنکور کنار بزاری) |