۱۸۲ نرم افزار، ۲۲۸ هوش، ۸۰ معماری، ۱۷۸ الگوریتم - نسخهی قابل چاپ |
۱۸۲ نرم افزار، ۲۲۸ هوش، ۸۰ معماری، ۱۷۸ الگوریتم - maximus - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
سلام اینم کارنامه کامپیوتر من نرم افزار ۱۸۲ هوش ۲۲۸ معماری ۸۰ الگوریتم ۱۷۸ موفق باشین فقط داخل پرانتز اینکه رتبه معماری من به هیچ وجه واقعی نیست چون تخصصی معماری رو شانسی زدم! اصلا رشته من آی تی هست و نرم افزار رو به عنوان رشته دوم شرکت کردم، با اینکه علاقم نرم افزار!!!!!! |
نرم افزار ۱۸۲، هوش ۲۲۸، معماری ۸۰، الگوریتم ۱۷۸ - Xilinx - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ق.ظ
تبریک میگم ولی باور کنید اگه شانسی میشد ۳۳% تخصصی معماری زد خب همه میزدن(قبول ندارم) |
نرم افزار ۱۸۲، هوش ۲۲۸، معماری ۸۰، الگوریتم ۱۷۸ - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ق.ظ
تبریک می گم . با معماری انتخاب رشته می کنین؟ به نظرم همین کارو بکنین . چون معماری تهران خیلی دست رو تو برداشتن واحد ها باز می ذاره. تقریبا چارت مشخصی نداره. و یه درس هم کلا جبرانی می خوره بهتون . |
نرم افزار ۱۸۲، هوش ۲۲۸، معماری ۸۰، الگوریتم ۱۷۸ - Msccom - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۱ ق.ظ
تبریک میگم. راستی کارنامه جالبیه.کارنامه منم ببینید اقای max.میشه گفت تا رتبه ۱۰۰ همه بچه ها تو یه سطح قرار دارند و بعداز اون یکم نا متعادل هست |
نرم افزار ۱۸۲، هوش ۲۲۸، معماری ۸۰، الگوریتم ۱۷۸ - S@H@R - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۱۱ ق.ظ
تبریک میگم |
RE: نرم افزار ۱۸۲، هوش ۲۲۸، معماری ۸۰، الگوریتم ۱۷۸ - maximus - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: تبریک می گم . با معماری انتخاب رشته می کنین؟ ممنون گمون نمیکنم با معماری انتخاب رشته کنم، یا اینکه رشته خوبیه و دانشگاههای خوبی مشه قبول شد ولی از علایقم دوره. (۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ق.ظ)comp67 نوشته شده توسط: معدل موثرتون چند بوده؟ معدل موثر من ۱۶/۸۶ بود. |
۱۸۲ نرم افزار، ۲۲۸ هوش، ۸۰ معماری، ۱۷۸ الگوریتم - maximus - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۵ ق.ظ
کسی میدونه با این رتبه (۱۸۲ نرم) کجا میشه قبول شد؟؟ تهران روزانه و شبانه جایی رو میگیره؟؟ البته میدونم که اصفهان روزانه قبول میشم ولی اولویت من تهران |
۱۸۲ نرم افزار، ۲۲۸ هوش، ۸۰ معماری، ۱۷۸ الگوریتم - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ق.ظ
خیلی کارنامه جالبیه. بخصوص ۸۰ معماریش. یعنی اگه ۳۳ درصد رو شانسی زدین خیلی خیلی خوششانس هستید. تقریباً از لحاظ علم آمار احتمالش صفر هست که چنین درصدی رو بشه شانسی زد. |
RE: ۱۸۲ نرم افزار، ۲۲۸ هوش، ۸۰ معماری، ۱۷۸ الگوریتم - maximus - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: خیلی کارنامه جالبیه. بخصوص ۸۰ معماریش. یعنی اگه ۳۳ درصد رو شانسی زدین خیلی خیلی خوششانس هستید. تقریباً از لحاظ علم آمار احتمالش صفر هست که چنین درصدی رو بشه شانسی زد. علم آمار رو زیر سوال بردم!!!! البته بخاطر اینکه شبکه آی تی رو خوب خونده بودم انتقال داده هاش رو حل کردم که خیلی هم آسون بودن!!! متاسفانه، رتبه اصلی من برای درسی که خونده بودم براش ۴۵ آی تی گرایش آی تی هست، کاش از اول نرم افزار میخوندم! |
۱۸۲ نرم افزار، ۲۲۸ هوش، ۸۰ معماری، ۱۷۸ الگوریتم - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ق.ظ
من الان احتمالش رو حساب کردم میشه ۶ دههزارم به عبارتی از هر ۱۰ هزار نفر که تو کنکور از این کارها بکنن تنها ۶ نفر مثل شما پیدا خواهد شد. خوب پس شانسی نزدین!! حلشون کردین. |
RE: ۱۸۲ نرم افزار، ۲۲۸ هوش، ۸۰ معماری، ۱۷۸ الگوریتم - maximus - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: من الان احتمالش رو حساب کردم میشه ۶ دههزارم فقط چند تای انتقال داده رو حل کردم، بقیشو پر کردم، البته فقط گرایش معماری |