۲۹۸ معماری - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۲۹۸ معماری - ida_isp - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ب.ظ
سلام بچه ها کسی میدونه ممکنه روزانه اصفهان قبول بشم یا نه؟!! محل قبولی:: معماری - دانشگاه اصفهان -روزانه - |
RE: ۲۹۸ معماری - unique_as14 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
اصفهان احتمالش هست / تو یکی از تالارها خوندم که پارسال با رتبه ۳۵۰ هم معماری اصفهان قبول شدن به نظره خودت صنعتی اصفهان قبول نمیشی؟ |
۲۹۸ معماری - memco - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ
دوستای ما با رتبه بالای ۳۰۰ معماری اصفهان روزانه اوردن |
RE: ۲۹۸ معماری - ida_isp - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط: اصفهان احتمالش هست / تو یکی از تالارها خوندم که پارسال با رتبه ۳۵۰ هم معماری اصفهان قبول شدن مرسی اما با این همه ظرفیت که کم کردن دیگه نمیدونم چه جوری میشه |
RE: ۲۹۸ معماری - unique_as14 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ ب.ظ)memco نوشته شده توسط: دوستای ما با رتبه بالای ۳۰۰ معماری اصفهان روزانه اوردن اینکه میگی یه نفر بوده یا چندتان؟ |
۲۹۸ معماری - Xilinx - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ
تبریک میگم مطمئن باشید صنعتی اصفهان روزانه قبول میشید. حتی به شبانه ی علم و صنعت هم فکر کنید |
RE: ۲۹۸ معماری - unique_as14 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: تبریک میگم مطمئن؟؟؟؟!!! صنعتی اصفهان؟؟؟؟؟ چطوری با اطمینان میگی داداش؟ |
RE: ۲۹۸ معماری - saharp - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
بچه ها تو رو خدا به منم بگید با ۳۹۷ معماری کلا جایی قبول نمیشم نه؟؟مخصوصا با این ظرفیتا |
RE: ۲۹۸ معماری - ida_isp - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: تبریک میگم !!!! ممنون اما بعید میدونم. ارسال دوستم با ۲۶۰ صنعتی نیاورد و اصفهان اورد! اونوقت الآن که ظرفیت کلی کم شده تو اصفهانشم شک دارم |
۲۹۸ معماری - fatemeh85 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ق.ظ
منم شدم ۲۹۶ اولش خوشحال شدم اما الان با دیدن ظرفیتها نمی دونم اصفهان میارم یا نه؟؟؟؟؟ میشه امیدوار بود به روزانه اصفهان یا نه؟ چرا اینقدر ظرفیتها رو کم کردن ؟؟؟؟؟ از یه طرف ظرفیت کم کردن از یه طرف نسبت به پارسال بیشتر مجاز کردن خنده داره هیچ چیز این سنجش درست نیست... |
۲۹۸ معماری - Msccom - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
تبریک میگم |
۲۹۸ معماری - hardware23 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ ق.ظ
تبریک میگم ایشالا اصفهان رو میارید حتما |
RE: ۲۹۸ معماری - Xilinx - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ق.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: تبریک میگم طبق قبولی های پارسال.... اگه ظرفیت کم شده باشه باز تاثیر همپوشانی هست... |
RE: ۲۹۸ معماری - ida_isp - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ق.ظ)mthsh نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)mthsh نوشته شده توسط: تبریک میگممطمئن؟؟؟؟!!! ممنون از همگی اما نمیدونم چرا میترسم جایی نیارم با این وضع ظرفیتها! هم پوشانی یعنی چی؟؟ راستی خودتون چه کار کردید؟ |
RE: ۲۹۸ معماری - hadi-sadjad - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ
رتبه ی شما لب مرز تشریف دارن ولی احتمال قبولی در اصفهان یا صنعتی اصفهان رو دارید . حتی تا ۲ سال پیش با این رتبه تربیت مدرس تهران هم قبول میشدن ولی من به شما توصیه میکنم بعد از انتخاب رشته و تا اعلام نتایج نهایی سعی کنید به این که قبول میشید یا نه فکر نکنید . انشاالله که همون جایی که دوست دارید قبولید |