![]() |
۱۳۴ معماری - نسخهی قابل چاپ |
۱۳۴ معماری - ۸۶۲۲۲۲۸۲۲ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ
زبان ۰ ریاضی ۴۷ مشترک ۳۷ تخصصی معماری ۲۷ هوش و نرم سفید رتبه معماری: ۱۳۴ هوش: ۶۰۳ نرم: ۶۳۷ الگوریتم و محاسبات: ۸۴۸ معدل موثر: ۱۴/۰۷ کجا میتونم قبول شم؟ کدوم دانشگاه تو گرایش معماری بهتره |
گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - Xilinx - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
تبریک میگم پارسال با رتبه ی ۱۵۰ شبانه ی دانشگاه تهران رو آورده بودن انشالله که جای خوبی قبول بشید ![]() |
گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - fatima1537 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ
تبریک میگم. |
گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - hamidkhl - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ب.ظ
فکر کنم ظرفیت معماری افزایش زیادی داشته، آخرین رتبه مجاز نسبت به سال های قبل خیلی بیشتر شده |
گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - aryaeei - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ
من یعنی با ۶۳۳ میتونم امیدوار باشم ؟ |
RE: گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - ۸۶۲۲۲۲۸۲۲ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۹ ب.ظ)aryaeei نوشته شده توسط: من یعنی با ۶۳۳ میتونم امیدوار باشم ؟ یکم سخته،ولی باید دید ظرفیت و چه جوری افزایش دادن ![]() |
RE: گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - mamani - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ)۸۶۲۲۲۲۸۲۲ نوشته شده توسط: زبان ۰ ظرفیت ها رفته بالا فکرکنم امیرکبیر بیارین |
RE: گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - ۸۶۲۲۲۲۸۲۲ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۰۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ)mamani نوشته شده توسط:(06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ)۸۶۲۲۲۲۸۲۲ نوشته شده توسط: زبان ۰ ولی امسال ظرفیت ها کم شده چرا؟؟؟؟؟ ![]() ![]() |
گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - abraham - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
تبریک میگم نمی دونم امسال چرا اینقدر ظرفیت ها کم شده البته برا رشته ما فکر کنم اینجوریه |
گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - ۸۶۲۲۲۲۸۲۲ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۷ ب.ظ
معماری شهید بهشتی بهتره یا علم و صنعت؟ اصلا امیرکبیر و تهران قبول میشم |
گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - Bache Mosbat - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۶ ب.ظ
تهران اگه شرایط مثل پارسال باشه شبانه قبول می شید. ولی اگر مثل پیارسال باشه روزانه هم می آرین. علم و صنعت به نظرم معماریش بهتره. |
RE: گرایش معماری_رتبه ۱۳۴ - hadi-sadjad - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ
سلام پارسال با رتبه ی ۱۴۹ تهران شبانه قبول شدن رتبه ی ۱۸۰ بهشتی روزانه خلاصه اینکه شما یکی از دانشگاه های تهران انشاالله قبولی و امیدوارم بهترینش باشه موفق باشی |