تالار گفتمان مانشت
در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم

samane.zamani23@yahoo.com

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ

ندارید؟

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - arixooo - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ق.ظ

(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)SARA.2009.20 نوشته شده توسط:  در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم

فکر کنم دوستان ما در این انجمن سخاوتمند تر از این حرفا باشند که بخوان در ازای یه سری فایل از کسی که دنبال یادگیریست پول قبول کنند..من ندارم متاسفانه اما یه راهنمایی می تونم بهت بکنم اونم اینه که دنبالش نباش..کلاس های دکتر سلاجقه رو من شرکت کردم..اونقدرا که فکر میکنی حرفای مهمی زده نمیشه..همون کتاب رو بخونی یقین داشته باش که نه تنها واسه کنکور کافیه بلکه خیلی چیزای اضافی هم یاد میگیری..به سوالات چند سال پیش نگاه کن..من امسال ۵ تا تست مهندسی نرم افزار رو درست جواب دادم..فقط یکو نزدم که اونم واقعا مربوط به این درس نبود و بیشتر به اقتصاد مهندسی می خورد..اگه دیده باشی سولارو متوجه منظورم میشی..موفق باشی

نرم افزار - SARA.2009.20 - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ ق.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ق.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  
(30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ ب.ظ)SARA.2009.20 نوشته شده توسط:  در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم

فکر کنم دوستان ما در این انجمن سخاوتمند تر از این حرفا باشند که بخوان در ازای یه سری فایل از کسی که دنبال یادگیریست پول قبول کنند..من ندارم متاسفانه اما یه راهنمایی می تونم بهت بکنم اونم اینه که دنبالش نباش..کلاس های دکتر سلاجقه رو من شرکت کردم..اونقدرا که فکر میکنی حرفای مهمی زده نمیشه..همون کتاب رو بخونی یقین داشته باش که نه تنها واسه کنکور کافیه بلکه خیلی چیزای اضافی هم یاد میگیری..به سوالات چند سال پیش نگاه کن..من امسال ۵ تا تست مهندسی نرم افزار رو درست جواب دادم..فقط یکو نزدم که اونم واقعا مربوط به این درس نبود و بیشتر به اقتصاد مهندسی می خورد..اگه دیده باشی سولارو متوجه منظورم میشی..موفق باشی

این مباحٍث واسه کنکور نیست

تا فصل ۲۲ واسه کنکوره
این مباحٍث مهندسی نرم افزار پیشرفته که فکر کنم بچه ها تو مقطع ارشد داشته باشند

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - Fardad-A - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ

دوستان دانشجوی ارشد اگه کسی این ویسها را داره،همکاری کنید با ایشان.
اگه در تهران هم کسی داره بمن بگه تا بفرستم کپی ازتون بگیرن. البته من گفتم مانشتیها در کمک رسانی دریغ نمیکنن ولی خواستند من هم ازتون بخواهم.ممنونم از همکاریتون.

جواب - لهمشد - ۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ

فکر کنم دوستان درست متوجه شدم ؟؟؟؟؟ ایشون مهندسی نرم افزار رو برای کنکور ارشد می خوان یا دکترا ؟؟؟؟؟چون گفتن درس مهندسی نرم افزار پیشرفته !!!! اگه دروس دانشگاهی مقطع ارشد منظوره من شاید تونستم یه صدای این استاد رو پیدا کنم براتون

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ

واسه کنکور نمیخوام
واسه امتحان میخوام درس اختیاری دوره ارشده
فکر کنم توی ارشد هم درس داده بشه
به شرطی از کتاب ÷رسمن باشه

از فصل ۲۳ تا ۳۲ کتاب پرسمن

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ

لینک دانلود

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ ب.ظ

چرا کسی کمکم نمیکنه

هر چی هزینش باشه بهتون میدم

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - Fardad-A - 04 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ب.ظ

نمیدونم چرا شما فکر میکنید اینجا بازار ناصرو خسرو هست و مدام میگید هزینه!!!
من واقعا" متاسفم که تصور شما اینجوری است!

مطمئنا" من بشما قول میدم اگه کسی داشت بهتون میداد. اگه از مانشت و بچه های مانشت میخواید ویس را تهیه کنید من توصیه میکنم گزینه دیگری غیر از گوش دادن به ویس را انتخاب کنید. اگه داشتند تا حالا بهتون میدادند.

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - ف.ش - ۰۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ

لطفا در قسمت مناسب تاپیک ایجاد کنید.
منتقل شد به دانلود منابع

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ

کمکم کنیدد خواهش میکنم

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ

کمکم کنید خواهش میکنم

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 02 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ

بچه ها ندارید؟؟؟؟؟؟؟

در مورد مهندسی نرم افزار پیشرفته کتاب پرسمن فصل های۲۳ به بعد کسی voic داره؟می میخرم - SARA.2009.20 - 05 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ ب.ظ

بچه ها من امتحان دارم میافتم