تالار گفتمان مانشت
کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - sahar_2000 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ

بچه ها خوزستان آگهی استخدام زده من موندم بین این دوتا کدوم رو بزنم؟؟؟کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟سوالات کدوم راحت تره؟؟؟من از شبکه کمی میترسم!!!!اگه کسی قبلا شرکت کرده میتونه راهنمایی کنه فرق این دوتا تو منابع آزمون چیه؟!!!!!!!!!!!!!!

کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - sahar_2000 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ

یکی نیست ماروازبلاتکلیفی دربیاره؟

RE: کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - yaser_ilam_com - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ)sahar_2000 نوشته شده توسط:  یکی نیست ماروازبلاتکلیفی دربیاره؟
ببین آزمون علوم پزشکی که من و دوستام در ۲ ماه پیش دادیم اونجا کارشناس شبکه قبول شدن راحت تر بود البته این فقط یه تجربه شخصی هستش

کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - sahar_2000 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ

ممکنه بگید موادآزمونی چی بود؟؟؟ممنون از راهنماییتون....من یکم از خود سوالا شبکه میترسم!!!!هوش مصنوعی هم داشت؟

منظورتون اینه که تحلیل گرسیستم سخت تره؟؟؟من با مهندسی نرم افزار راحت ترم تا شبکه!!!!!

کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - - rasool - - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ

به نظرم
اصولا امتحانات دولتی سبکشون مشابه هستش. و خصوصا اگه مال یه اداره باشن.
(نوع دروس هم تا حدی به رشته شغلی بستگی داره.
مثلا ممکنه کارشناس شبکه سوالات شبکه داشته باشه و اون یکی مهندسی نرم.)
نمونه سوالات سالهای قبل رو بخونید.
در مورد آزمونها من توی سایت تا حدی مطالبی ذکر کردم ( حسب تجربه و تحقیق و ...). (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
)

همچنین فقط سختی و راحتی ملاک نیست
ملاک های دیگه ای مثل
علاقه شما به شغل مورد نظر + محل و چگونگی کار + تعداد نفری که جذب می کنن + شرایط مختلف +میل قلبی خود شما و ... هم هستن.

RE: کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - yaser_ilam_com - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ

(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ب.ظ)sahar_2000 نوشته شده توسط:  ممکنه بگید موادآزمونی چی بود؟؟؟ممنون از راهنماییتون....من یکم از خود سوالا شبکه میترسم!!!!هوش مصنوعی هم داشت؟

منظورتون اینه که تحلیل گرسیستم سخت تره؟؟؟من با مهندسی نرم افزار راحت ترم تا شبکه!!!!!
برا تحلیلگر سیستم یادمه ساختمان داده،سیستم عامل،اسمبلی،الگوریتم ،معماری و دیگه یادم نیست واسه شبکه هم من امتحان ندادم ببینم چی اومد

کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - Premier Homme - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ق.ظ

دوستانی که استخدامی استانداری های خوزستانو ثبت نام کردند ، میشه بگن زمان و مکان ازمونشون کجاست ؟

سپاس بیکران

کارشناس شبکه یا تحلیل گرسیستم؟؟؟؟ - Premier Homme - 23 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ

کسی ثبت نام نکرده که اطلاعی داشته باشه؟