تقسیم کردن قسمت سوالات دروس کارشناسی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
تقسیم کردن قسمت سوالات دروس کارشناسی ارشد - bahremand.ni - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ
با سلام و تشکر به خاطر طراحی این سایت خیلی خوب پیشنهاداتی که من دارم اینه که بخش مربوط به دروس کارشناسی ارشد را به زیر مجموعه های رشته کامپیوتر تقسیم کنین که هر کدوممون راحت تر بتونیم با توجه به گرایشمون سوال بپرسیم و به سوال دیگر دوستان هم سریعتر پاسخ بدیم و مجبور نباشیم برای پیدا کردن جوابمون یا جواب های مرتبط چند تا صفحه رو چک کنیم چون الان ۵ صفحه بیشتر نیست ولی مطمئنا تعداد صفحات هم خیلی بیشتر خواهد شد یک بخش عومی هم در این قسمت می تونیم داشته باشیم که وقتی سوالمون به گرایش خاصی مربوط نمیشه ولی به دروس ارشد مرتبط میشه بپرسیم و بهتری یک بخش هم مربوط به اشکالات و سوالات در درک مقالات و این طور مسائل باشه که باز سریعتر بتونیم به هم کمک کنیم با آرزوی موفقیت برای همه عزیزان |
تقسیم کردن قسمت سوالات دروس کارشناسی ارشد - admin - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ
با سلام با افزایش تعداد مطالب هر انجمن و رونق هر بخش، این تقسیم شدن انجام میشه. منتهی فعلاً در حدی نیست که بشه اون رو تقسیمبندی کرد. |
RE: تقسیم کردن قسمت سوالات دروس کارشناسی ارشد - fatima1537 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ)bahremand.ni نوشته شده توسط: مجبور نباشیم برای پیدا کردن جوابمون یا جواب های مرتبط چند تا صفحه رو چک کنیممیتونید تالارهایی که نمیخواید رو فیلتر کنید تا دیده نشن البته من تابحال این کار را نکردم ولی توی پروفایلتون یه قسمت مثل عکس زیر هست دکتر هم اینجا توضیح دادند: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |