شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - نسخهی قابل چاپ |
شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - maryam_ak - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
من می خوام هم در آزمون های حضوری پارسه و هم در آزمون آنلاین مهستان شرکت کنم. پارسه رو به خاطر تعداد شرکت کنندگانش و مهستان به خاطر سوالاتش. آیا کار درستیه و اینکه به نظر شما طبق برنامه ریزی کدوم یکی پیش برم؟ یه سوال دیگه کسی از هزینه ی امسال پارسه اطلاع داره؟ |
RE: شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - Masoud05 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ)maryam_ak نوشته شده توسط: من می خوام هم در آزمون های حضوری پارسه و هم در آزمون آنلاین مهستان شرکت کنم. پارسه رو به خاطر تعداد شرکت کنندگانش و مهستان به خاطر سوالاتش. آیا کار درستیه و اینکه به نظر شما طبق برنامه ریزی کدوم یکی پیش برم؟ روندی فرسایشی برای خودتون انتخاب کردید . نهایتا یکی رو کامل و دیگری رو فقط آزمون های جامع رو اسم بنویس . هر چند مهستان رو میخوای بصورت آنلاین شرکت کنی اما باز هم فشار مضاعفی رو تحمل میکنید ضمن اینکه اینکار هم خیلی هزینه بردار هست . شاید آزمون های مانشت هم امسال راه بیفته بد نیست یکم صبر کنید . |
RE: شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - maryam_ak - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ
من بیشتر می خوام نمونه سوالای مهستانو داشته باشم و اینکه نمی دونم کدوم یکی رو انتخاب کنم که فقط یکی رو آزمون بدم. دوستان دیگه اگه نظری دارن ممنون میشم بگن. |
شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - mfXpert - 28 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
به نظر من شرکت حضوری تو دوتا آزمون فکر خوبی نیست. هزارتا مشکل پیش میاد. ممکنه مباحث با هم جلو نرن. زمان آزمون ها تداخل داشته باشه و سه نقطه. |
شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - nomad:D - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ
من اصلا نمی خوام تو هیچ آزمونی شرکت کنم. به نظرتون کار اشتباهی هست؟ |
RE: شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - Masoud05 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: من اصلا نمی خوام تو هیچ آزمونی شرکت کنم. اگه توی کنکور بی تجربه ای که اکیدا توصیه میشه ( مگر اینکه مشکلی از بابت هزینه و یا بعد مسافت داشته باشید ) . در هر حال بنظرم مفیده ، نه بخاطر سوالاش بخاطر اینکه بهت برنامه میده ، زمانبندی سر جلسه رو تمرین میکنی ، شرایط آزمون تا حدی برات یکنواخت میشه و ... البته لزوما نمیشه گفت برای همه مفیده اما برای بیشتر داوطلبا خوبه ، شما با توجه به خودتون و شناختی که از خودتون دارید فکرتون رو بکنید . |
RE: شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - nomad:D - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: من اصلا نمی خوام تو هیچ آزمونی شرکت کنم. اگر فقط جامع ها رو ثبت نام کنم چی؟ |
RE: شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - phoenix021 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: من اصلا نمی خوام تو هیچ آزمونی شرکت کنم. منم همین قصد رو دارم ، چون یکی از دلایل آزمون دادن ، اینه که با برنامه ی آزمون پیش میری که من برای خودم برنامه دارم ، بعد هم اینکه آزمونی که قراره برگزار شه ، من با برنامه ی خودم ، یه سری درسا رو کامل تا اون موقع خوندم و یه سری رو هم اصلا نخوندم واسه همین به نظره خودم غیر آزمون جامع هاش بقیه ی آزموناش برام وقت تلف کردنه ، فقط تنها چیزی که این وسط من رو دودل کرده ، جو آزمونه ، چون من توی کارشناسی انقدر آزمون دادم تو مدرسه که به قولی آنتی آزمون شده بودم و سر کنکور هم هیییییچ استرسی نداشتم ، انگار که داشتم یه آزمون معمولیه دیگه میدادم ، واسه همین نمیدونم الان که کامل ثبت نام کنم یا فقط جامع ها |
شرکت همزمان در آزمون پارسه و مهستان - admin - 29 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ
به شخصه خیلی به آزمونهای آزمایشی اعتقادی ندارم. یه نکتهای که هست اینه که سوالات مطرح شده تو این آزمونها فاصله زیادی با کنکور داره. از طرفی برای چنین آزمونهایی باید هر چند هفته یکبار، یک روز کامل رو هزینه کنید. اگه جهت آشنایی با جو کنکور میخواید شرکت کنید به نظر من تنها در آزمونهای جامع شرکت کنید. در مورد آزمون مانشت هم، در صورت برگزاری سعی میکنیم نهایت ۱ یا ۲ تا آزمون باشه که به صورت جامع طرح بشه و سعی میکنیم کیفیتی مشابه کنکور پیدا کنه. منتها آزمونهای مجازی نیاز شما به آشنایی با جو کنکور رو برطرف نخواهند کرد. این آزمونها بیشتر نیاز شما به سنجش سطح علمیتون و مقایسه با رتبههای برتر رو نشان خواهند داد. سعی میکنیم یه چیز تمیز و بینقص (چه از جانب طرح سوال و چه از جانب نمایش کارنامه و تحلیلهای روی اون) بهتون ارایه بدیم. |