دانشگاه شهید باهنر کرمان - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه شهید باهنر کرمان - kavehn - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
می خوام بطور کلی در مورد دانشگاه باهنر کرمان صحبت کنم ( در حد یک دانشجوی کارشناسی ) دانشگاه کرمان به همّت آقای مهندس علیرضا افضلی پور در سال ۱۳۵۳ در کرمان تأسیس شد ، این دانشگاه در جنوب شرقی شهر کرمان و در زمینی به مساحت ۵/۰۰۰/۰۰۰ متر مربع بنا گردیده و فعّالیّت آموزشی خود را با پذیرش ۹۰ دانشجو در سال ۱۳۵۴ آغاز نمود . براساس فعّالیّت های آموزشی وپژوهشی چشمگیر دانشگاه در طول ۳۰ سال گذشته ، وزارت علوم , تحقیقات و فناوری ، دانشگاه شهید باهنر را در زمره ی دانشگاه های برتر ایران می شناسد . فضای آموزشی و پژوهشی دانشگاه در ابتدای تأسیس ۲۵۰۰۰ متر مربع ، برای تعداد ۵۰۰۰ دانشجو در نظر گرفته شده بود ، اما در حال حاضر این فضا در مجموع به بیش از ۲۰۰۰۰۰ متر مربع و تعداد دانشجویان به قریب ۱۸۰۰۰ دانشجو افزایش یافته است . [تصویر: aboat02.gif] چند سالی است که ارشد هوش مصنوعی آوردیم : ( معرفی یه سری اساتید ... البته نصف اساتید دانشجوی دکترا هستند و من فقط کسانی را که دکتر هستند معرفی می کنم ) دکتر مهدی افتخاری مرتبه علمی : استاد یار مدرک تحصیلی : دکتری رشته تحصیلی : مهندسی کامپیوتر- گرایش هوش مصنوعی زمینه های تخصصی : رایانش نرم، یادگیری ماشین، کاربرد سیستمهای فازی در مدل سازی، الگوریتم های تکاملی، کنترل هوشمند تدریس دروس: رایانش نرم، یادگیری ماشین، روشها و سیستمهای فازی، الگوریتم های تکاملی، هوش مصنوعی دکتر مجید محمدی مرتبه علمی : استاد یار مدرک تحصیلی : دکتری رشته تحصیلی : مهندسی کامپیوتر-معماری زمینه های تخصصی : محاسبات کوانتمی، منطق برگشت پذیر، نانوتکنولوژی، پردازش موازی، شبکه های عصبی، منطق فازی، کنترل هوشمند تدریس دروس:شبکه های عصبی، رباتیک، پردازش موازی، معماری پیشرفته، پردازش سیگنالهای دیجیتال دکتر حمید میروزیری مرتبه علمی : استاد یار مدرک تحصیلی : دکتری رشته تحصیلی : مهندسی برق زمینه های تخصصی : رمزنگاری و امنیت شبکه (توابع درهمساز، کلید خصوصی و عمومی، امضای دیجیتالی، گواهی دیجیتالی، تایید هویت)، هوش مصنوعی (پردازش گفتار، مدل مارکف، پیچش زمانی پویا، شبکه عصبی) تدریس دروس: شبکه های کامپیوتری، رمزنگاری، هوش مصنوعی، پردازش گفتار، معماری کامپیوتر، گرافیک کامپیوتری، ساختمان داده ها، ، پردازش سیگنالهای دیجیتال، جاوا دکتر علی اکبر نیک نفس مرتبه علمی : استاد یار مدرک تحصیلی : دکتری رشته تحصیلی : مهندسی کامپیوتر- کاربرد کامپیوتر زمینه های تخصصی : محاسبات کوانتومی، داده کاوی، کاربرد سیستم های هوشمند در تجارت الکترونیک تدریس دروس:داده کاوی، محیط های چند رسانه ای، مدار های الکترونیکی و آزمایشگاه شبکه درکل سطح علمی دانشگاه باهنر را متوسط به پایین می دانم . خیلی از اساتید فقط عنوان دکتر یا استاد را یدک می کشند و توانایی انتقال علم خود یا پرورش دانشجویان را ندارند. سلف دانشگاه : بنظرم بد نیست. خودم خیلی وقتا می رفتم سلف و راضی بودم. با این حال در طی ۴ سال تحصیل حدود ۲بار دانشجویان برای بهتر شدن وضع سلف دست به اعتصاب زدن ولی متاسفانه تاثیری نداشت. نتیجه کلی سطح غذا را متوسط می دانم. خوابگاه : چندبار برای دیدن دوستان به خوابگاه مراجعه کردم بنابراین نمی توانم به طور دقیق نظر بدم ولی دوستان تازگی ها خیلی ناراحت بودن و می گفتمن حداقل ۴ دانشجو باید در یک اتاق کوچک زندگی کنند. از طرفی معدل هم مثل اینکه مهم است! در کل خوابگاه دارد و از هیچی بهتره. فضای سبز دانشگاه خیلی خوب و بزرگ است. البته بعد از اتفاقات انتخابات همه جا دوربین نصب شده است. معماری دانشگاه زیبا و در نوع خودش منحصر بفرد است Heart شاد و سلامت باشید |
RE: دانشگاه شهید باهنر کرمان - yarandish - 27 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ب.ظ
اطلاعات فوق تایید میشه ! |
دانشگاه شهید باهنر کرمان - hardware23 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ ق.ظ
ممنون از کاوه عزیز بابت اطلاعات خوبش بچه ها تا اعلام نتایج چیزی نمونده اگه کسی راجع به دانشگاه با هنر سؤالی داره همینجا بپرسه |
دانشگاه شهید باهنر کرمان - Rafiee - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ق.ظ
سلام دانشگاه خیلی خوبیه، من که خیلی راضی بودم.فقط مشکلش اینه که یک خورده ای سطحش پاینتر از سایر دانشگاه هاست ولی نه انقدری ه بچه ها بالا گفتن . |