تهران یا قزوین ؟ مساله این است ... - نسخهی قابل چاپ |
تهران یا قزوین ؟ مساله این است ... - mosavat - 05 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ
من میخواستم یه مشورت در مورد دانشگاه آزاد کنم ، ممنون میشم اگه کسی اطلاعات موثقی در این زمینه داره راهنمایی کنه بین آزاد علوم و تحقیقات و آزاد قزوین ، فکر می کنین کدومش رو بهتره ثبت نام کنم ؟ تهران خوابگاه نداره ، ولی قزوین خوابگاه داره ، در مورد رفت و آمد و سطح علمی و کادر هیات علمی و امکان قبولی هم هیچگونه اطلاعاتی در مورد این دو تا دانشگاه ندارم آزاد علوم و تحقیقات تهران بهتره یا آزاد قزوین ؟( رشته کامپیوتر ) |
RE: تهران یا قزوین ؟ مساله این است ... - mahdi20 - 05 آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۳۸ ب.ظ
عکس های دانشگاه آزاد قزوین .... دانشگاش خیلی با صفاست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تهران یا قزوین ؟ مساله این است ... - mosavat - 05 آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۸۹ ۰۹:۳۸ ب.ظ)mohanddes نوشته شده توسط: عکس های دانشگاه آزاد قزوین .... دانشگاش خیلی با صفاست بله جانم ، اون عکسها رو دیدم ، از نظر صفا و امکانات رفاهی و اینا که به نظر میاد از علوم و تحقیقات سرتر باشه من بیشتر مد نظرم در مورد وضعیت آموزش و تحصیلیش هست ، امکان قبولی ؟ مساله تحصیلات تکمیلی ؟ کادر هیات علمی ؟ سطح آموزش ؟ اعتبار علمی در کشور ؟ مقطع دکترا ؟ رفت و آمد ؟ اسکان ؟ |
تهران یا قزوین ؟ مساله این است ... - mosavat - 06 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۵۱ ق.ظ
کسی نیست جواب ما رو در این مورد بده ؟! |
تهران یا قزوین ؟ مساله این است ... - Soheil - 06 آذر ۱۳۸۹ ۰۵:۱۷ ب.ظ
من کارشناسی دانشجوی آزاد قزوین بودم، در مورد سطح علمی فکر نمینکم چیزی کمتر ار جاهای دیگه(حتی از نوع سراسری) داشته باشه، تو ارشد هوش و معماری و نرم افزار داره، دانشجوی دکتری هم ۲ ۳ ساله میگیره! ورودی های دکتری: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای رفت و آمد هم برای بچه های تهران و کرج سرویس داره(از جلوی دانشگاه). فقط ایرادی که مثه همه دانشگاههای ازاد داره اینه که کلاسهای ارشد شلوغی داره، البته جدیدا ظرفیتها رو آوردن پایین. |