|
|
جنبه های grid - نسخهی قابل چاپ |
|
جنبه های grid - robot2050 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ
جنبه های grid برای پایان نامه دادن چیا هستن؟ اینا واسه پایان نامه خوبه؟ -تخصیص منابع در گرید - رزرو منابع در گرید -مسیریابی در گرید -بحث های اقتصادی در گرید کدوم بروزتره؟ آیا مباحث بهتری هم در گرید هست که من ننوشتم. |
جنبه های grid - robot2050 - 16 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط: جنبه های grid برای پایان نامه دادن چیا هستن؟ کدوم موضوع رو میتونم بردارم که خیلی توپ باشه؟ |
|
RE: جنبه های grid - mehdiba3 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ق.ظ
بنظر من محاسبات طوری و محاسبات ابری |
جنبه های grid - sepid - 17 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط: کدوم بروزتره؟اگر می خواید مبحث به روز داشته باشیین، برید سراغ cloud. الان دیگه بیشتر توجه ها از گرید به سمت کلود رفته. البته این حرف یکی از اساتید هست و چیزی هم که خودم تو سرچهام دیدم تقریبا همینطور بوده. یک راه دیگه هم دارین، از روی یکی از مقاله های گرید که دارین، با ایمیل نویسنده تماس بگیرین و ازش راهنمایی بخواید، احتمالش هست که کمک کنن. |
جنبه های grid - robot2050 - 18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ ق.ظ)sepid نوشته شده توسط:(14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط: کدوم بروزتره؟اگر می خواید مبحث به روز داشته باشیین، برید سراغ cloud. میشه راجب جنبه های cloud یک کم بیشتر توضیح بدید. رو چه قسمتهاییش کار کنم؟ |
|
جنبه های grid - انرژی مثبت - ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ
راجع بع کلود در بخش زیر بحث کنید ممنون مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |