![]() |
سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - نسخهی قابل چاپ |
سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - mahdi20 - 01 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ ب.ظ
سلام . بچهها من بار اول ثبت نام ارشد امسال یادم رفت "دین " را انتخاب کنم و ثبت نامم بدون هیچ مشکلی پایان یافت وکد رهگیری هم گرفتم . یه جورایی گفتم برای احتیاط بیشتر که فردا گیر ندن تو دین وایمان نداری ![]() حالا که از اطلاعاتم پرینت گرفتم متوجه شدم توی پرینت قبلیم شماری سری شناسنامهام مثلا "الف" چاپ شده ولی الان خبری از سری شناسنامه نیست ![]() مشکلی پیش نمیاد ؟ پرینت شماها هم همینطوره ؟ ![]() ![]() ![]() |
سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - Soheil - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ب.ظ
نترس، چیزی نمیشه، روز انتخاب رشته-شهر هم امکان ویرایشش هست، تازه روز امتحان هم میتونی بری باجه رفع اشکال و ایرادات جزئی این شکلی رو درست کنی |
RE: سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - mahdi20 - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط: نترس، چیزی نمیشه، روز انتخاب رشته-شهر هم امکان ویرایشش هست، تازه روز امتحان هم میتونی بری باجه رفع اشکال و ایرادات جزئی این شکلی رو درست کنیممنون سهیل جان ![]() |
سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - Fardad-A - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ
البته ممکنه بخاطر اینکه دیگه حواست رو جمع کنی، شماره شناسنامه ات را داده باشن به یکی دیگه!!! ![]() مهندس جان ،اگه یه دفعه دیگه همچین اشتباهی بکنی باطلش میکنن!!! ![]() |
RE: سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - mahdi20 - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: البته ممکنه بخاطر اینکه دیگه حواست رو جمع کنی، شماره شناسنامه ات را داده باشن به یکی دیگه!!!جالب میشه با آمادگی ۱۰۰% برم سر جلسه کنکور بعدش بهم بگن شما حق شرکت در جلسه ندارید واین مدت در مقابل دوربین مخفی قرار گرفته بودید. ![]() |