تالار گفتمان مانشت
سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - mahdi20 - 01 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ ب.ظ

سلام .
بچه‌ها من بار اول ثبت نام ارشد امسال یادم رفت "دین " را انتخاب کنم و ثبت نامم بدون هیچ مشکلی پایان یافت وکد رهگیری هم گرفتم .
یه جورایی گفتم برای احتیاط بیشتر که فردا گیر ندن تو دین وایمان نداری Smile رفتم برای ویرایش اطلاعات و دین را انتخاب کردم و مجددا بدون هیچ ایرادی ویرایش اطلاعاتم به اتمام رسید.

حالا که از اطلاعاتم پرینت گرفتم متوجه شدم توی پرینت قبلیم شماری سری شناسنامه‌ام مثلا "الف" چاپ شده ولی الان خبری از سری شناسنامه نیستHuh

مشکلی پیش نمیاد ؟ پرینت شما‌ها هم همینطوره ؟ HuhHuhHuh

سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - Soheil - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ب.ظ

نترس، چیزی نمیشه، روز انتخاب رشته-شهر هم امکان ویرایشش هست، تازه روز امتحان هم میتونی بری باجه رفع اشکال و ایرادات جزئی این شکلی رو درست کنی

RE: سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - mahdi20 - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۹ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:  نترس، چیزی نمیشه، روز انتخاب رشته-شهر هم امکان ویرایشش هست، تازه روز امتحان هم میتونی بری باجه رفع اشکال و ایرادات جزئی این شکلی رو درست کنی
ممنون سهیل جان Smile

سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - Fardad-A - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ

البته ممکنه بخاطر اینکه دیگه حواست رو جمع کنی، شماره شناسنامه ات را داده باشن به یکی دیگه!!! Tongue
مهندس جان ،اگه یه دفعه دیگه همچین اشتباهی بکنی باطلش میکنن!!!Big Grin

RE: سوال ؟ تغییر جزیی در پرینت اطلاعات من - mahdi20 - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۳:۰۶ ب.ظ

(۰۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۹ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  البته ممکنه بخاطر اینکه دیگه حواست رو جمع کنی، شماره شناسنامه ات را داده باشن به یکی دیگه!!! Tongue
مهندس جان ،اگه یه دفعه دیگه همچین اشتباهی بکنی باطلش میکنن!!!Big Grin
جالب میشه با آمادگی ۱۰۰% برم سر جلسه کنکور بعدش بهم بگن شما حق شرکت در جلسه ندارید واین مدت در مقابل دوربین مخفی قرار گرفته بودید.Big Grin