|
|
منظور از نماد OO چیست؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
منظور از نماد OO چیست؟ - fa_karoon - 23 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان یکی از اساتید طراحی الگوریتم سوالی رو برای دانشجویانش مطرح کرده OO چیست؟ و چه کاربردی دارد؟ دوستان اگر کسی می دونه لطفا توضیح بده ممنون و سپاسگزارم موید و پیروز |
|
منظور از نماد OO چیست؟ - yaser_ilam_com - 23 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
چیزی از OO در الگوریتم تا حالا نشنیدم ؟ فکر نکنم مربوط به پیچیدگی زمانی باشه مگه اینکه در الگوریتم پیشرفته باشه که من نخوندم !!!!!! شاید منظورش از OO همون Object Oriented یا برنامه نویسی شی گرا باشه دوست من !!! اگه شی گرا منظورش بود مطلب رو اینترنت هست اگه پیدا نکردی پیام بزار تا برات بفرستم سربلند باشی
|
|
منظور از نماد OO چیست؟ - fa_karoon - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ب.ظ
دوستان من به طور قاچاقی(البته با هماهنگی استاد) سر کلاس الگوریتم دانشگاه دوره کارشناسیم می رم. این سوال رو هم استاد اونجا مطرح کرد که هرکس جواب بده نمره اضافه داره گفتن مجانب big-O یه اشکالاتی داره که مجانب OO نداره؟ حال بیابید این مجانب چیست؟ با تشکر از دوستانی که زحمت خوندن سوال رو کشیدن و سعی کردن جواب بدن |
|
منظور از نماد OO چیست؟ - blackhalo1989 - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ
به اینا یه نگاهی بندازید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |