![]() |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - kashir - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ
درود دوستان کسی در مورد تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵ خبری نداره؟؟ کی شروع میشه، از چه طریقی باید اقدام کرد و و و . . . تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ![]() |
RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - maedeh - 23 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط: درود دوستان معاونت امورفرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اطلاعیه ای مهلت نهایی برای توزیع بن الکترونیکی کتاب برای وزارتخانه ها، سازمان ها، دانشگاه ها و سایر نهادهای فرهنگی را اول اردیبهشت ماه امسال عنوان کرد. کلیه وزارتخانه، سازمان ها، دانشگاه ها و سایر نهادهای فرهنگی علاقمند می توانند حداکثر تا تاریخ یاد شده به معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه فرمایند. لینک منبع خبر: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
اعلام زمان نهایی توزیع بن الکترونیکی کتاب برای وزارتخانه ها، دانشگاه ها و نهادهای فره - unique_as14 - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ
معاونت امورفرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اطلاعیه ای مهلت نهایی برای توزیع بن الکترونیکی کتاب برای وزارتخانه ها، سازمان ها، دانشگاه ها و سایر نهادهای فرهنگی را اول اردیبهشت ماه امسال عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران، در این اطلاعیه آمده است به منظور برنامه ریزی مناسب برای توزیع بن الکترویکی و تخصیص یارانه به نهاد های مذکور این معاونت مهلت نهایی برای تقاضا و تخصیص یارانه را اول اردیبهشت ماه امسال عنوان کرد. کلیه وزارتخانه، سازمان ها، دانشگاه ها و سایر نهادهای فرهنگی علاقمند می توانند حداکثر تا تاریخ یاد شده به معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه فرمایند. لینک منبع: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - Anahita.R - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
سلام سال های قبل مشخصات و شماره دانشجویی میدادیم ثبت نام میکردیم و تو نمایشگاه شعبه بانک صادرات ۲۰هزار میدادیم و کارت خرید دریافت میکردیم با اعتبار ۴۰ هزار. امسال ولی انگار تو سایت نمایشگاه ثبت نام کارت الکترونیکی نیست !!! یا من نمیبینم !!؟؟ فقط این اطلاعیه رو برای کارت خرید خارجی گذاشتن : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای کارت خرید کتابهای داخلی کجا باید ثبت نام کرد؟؟؟ |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - pos - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
بعیده بشه ۲۰ درصد. ولی باید دید دلار را چند حساب می کنند. پارسال اگر اشتباه نکنم دلار ۷۵۰ تومان حساب می کردند که واسه اونهای که کارت داشتند می شد ۳۵۰ حالا باید دید با همان قیمت پارسال میدن یا نه. |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - انرژی مثبت - ۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
فکر کنم واسه ثبت نام بن کتاب می تونید به این ادرس مراجعه کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - pos - 25 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
تا اونجا که یادمه کارت به اسم شخص هست و موقع خرید باید کارت شناسایی داشته باشین. البته به کارمند اون باجه مربوطه میشه دیگه. و بستکی داره اون شخصی که واسه خرید میرین پپیشش چه جوری باشه ![]() من پارسال واسه کارت ثبت نام نکرده بودم (تو خود نمایشگاه هم می شد ثبت نام کرد). رفتم پیش یکی از این باجه ها. طرف خودش کارت گرفته بود و لازم نداشت. کارتش را داد به من (کارت ارشد بود ![]() البته از این کارهای خلاف نکنین. نا سلامتی قشر تحصیل کرده هستین. خجالت نمی کشی؟ ![]() |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - انرژی مثبت - ۲۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
ولی ما که پارسال رفتیم نمایشگاه کارت شناسایی نمی خواستند!!! |
RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - kashir - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط: کسی از دوستان میدونه که آیا این امکان وجود داره که مثلا چند دانشجو داخل این سامانه ثبت نام کنن و بن خودشون رو به یک نفر بدن تا بجای اونا از نمایشگاه خرید کنه؟ یا اینکه خود دانشجو باید موقع خرید کتاب حضور داشته باشه؟بله میشه به شما کارت الکترونیکی میدن(مثل کارتهای شتاب) و نیازی هم به کارت شناسایی نیست، پارسال با کارت دوستانم واسشون کتاب خریدم ![]() |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - pos - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۱ ب.ظ
نتیحه می گیریم حافظه من نم کشیده ![]() |
RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - kashir - 26 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۲۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: فکر کنم واسه ثبت نام بن کتاب می تونید به این ادرس مراجعه کنیدمرسی خودشه ![]() ![]() |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - pegah1364 - 27 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ
hسلام الان می شه ثبت نام کرد؟ |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - Mohammad-A - 27 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ
بله میشه تا زمانیکه ظرفیت پر نشه٬ میتونید ثبت نام کنید. |
سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - یاقوت سرخ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ
سلام من دانشجو نیستم. باید چکار کنم؟ توی سامانه ثبت نام نوشته هنگام مراجعه به بانک ارائه کارت ملی و کارت دانشجویی الزامی است! ( اون موقع که دانشجو بودیم اصلا نمی دونستیم کارت دانشجوییمون رو کجا گذاشتیم حالا ... ![]() |
RE: سوال: نحوه تهیه بن کتاب نمایشگاه ۲۵!!! - kashir - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ب.ظ
چقدر زود ظرفیت تکمیل شد!!!! ![]() ![]() |