تالار گفتمان مانشت
چگونگی کاهش حجم فیلم - نسخه‌ی قابل چاپ

چگونگی کاهش حجم فیلم - Masoud05 - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ق.ظ

با سلام . به دنبال برنامه ای هستم که باهاش بتونم فیلم هایی که با دوربین دیجیتال گرفتم و یا برنامه های ضبط شده تلویزیون رو با افت کم کیفیت ، حجمشون رو پایین بیارم. با یه سری برنامه ها کار کردم بعضیاشون خیلی کند هستن و بعضیا هم بشدت کیفیت فیلم رو کم میکنن .
از دوستان حرفه ای میخوام که برنامه و یا تکنیک های مرتبط رو در صورت امکان اینجا ارائه کنن . با تشکر Smile

چگونگی کاهش حجم فیلم - hkarimi - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ

سلام
والا من حرفه ای نیستم ولی یه برنامه که همیشه برای تبدیل ازش استفاده میکنم OJOsoft هست. برنامه خوبیه و سرعتش هم به نسبت بقیه بد نیس. فرمت های متفاوتی هم پشتیبانی میکنه. واسه یه فرمت مث avi قالبای مختلفی داره. مثلا میتونید فیلمتون رو به avi مخصوص ویدئو پلیر تبدیل کنید...
در کل امکاناتش خوبه. محیطشم فوق العاده سادس.

چگونگی کاهش حجم فیلم - blackhalo1989 - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ب.ظ

چرا از mkv استفاده نمی کنید؟

RE: چگونگی کاهش حجم فیلم - Masoud05 - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ

بعضی از افراد بجز فرمت فایل از تکنیک های دیگه ای هم استفاده میکنن . کسی از این تکنیکا اطلاعی داره ؟

چگونگی کاهش حجم فیلم - fatima1537 - 18 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ

برای کاهش حجم فیلم یا اینکه میتونید اون رو به فرمتهای کم حجم تر تبدیل کنید(مثلا avi که حجم خیلی زیادی داره را به mp4 تبدیل کنید) یا اینکه میتونید با premier این کار رو انجام بدید. برای اینکه فیلمتون رو توی premier ، بتونید import کنید باید حتما قالب avi باشه(تا ورژن pro 2 که اینطور بود) بعدش توی پریمیر اون رو مجددا به قالب دلخواه ذخیره کنید که همزمان میتونید حجم رو هم تا حدودی کم کنید.
اگر خواستید پریمیر کار کنید براتون فایلهای آموزشی رو آپلود میکنم
نرمافزار ulead خیلی برنامه های خوبی توی زمینه چند رسانه ای داره،شاید توی این مورد هم راهی داشته باشه

چگونگی کاهش حجم فیلم - yaser_ilam_com - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ب.ظ

Total Video Converter, Xilisoft به نظر من خیلی خوبن

چگونگی کاهش حجم فیلم - fatima1537 - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ

(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  Total Video Converter, Xilisoft
من با این دوتا کار کردم.total که میگن خیلی خوبه .در مورد تبدیل فرمت که خوبن ولی در مورد کاهش حجمشون چیزی نمیدونم

چگونگی کاهش حجم فیلم - jazana - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ

نیازهای من را این برنامه رفع کرد

شما را نمی دانم:

handbrake

RE: چگونگی کاهش حجم فیلم - yaser_ilam_com - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ

(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:  
(19 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۷ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  Total Video Converter, Xilisoft
من با این دوتا کار کردم.total که میگن خیلی خوبه .در مورد تبدیل فرمت که خوبن ولی در مورد کاهش حجمشون چیزی نمیدونم
البته Total از Xilisoft بهتره .Xilisoft بعضی تبدیلات رو ناقص انجام میده .واسه کاهش حجم total خوبه .

چگونگی کاهش حجم فیلم - fatima1537 - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ب.ظ

درسته totalبهتره.ولی اگر کسی بتونه crack شده اش رو پیدا کنه خوش شانسه.

RE: چگونگی کاهش حجم فیلم - Masoud05 - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ

از دوستان که نظرشون رو گفتند ، ممنونم. اما اگه میشه بغیر از تبدیل فرمت روی سایر تکنیکاش هم اگه تجربه دارید یه اطلاعاتی بزارین . اصلا فرض کنید که نمیخواید تبدیل فرمت داشته باشید اما میخواید حجم فیلم رو کم کنید ، در این صورت چیکار میکنید ؟ چیا رو به چه میزان تغییر میدید؟ در واقع میخوام حرفه ای عمل کنیم Cool

RE: چگونگی کاهش حجم فیلم - blackhalo1989 - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ

(۱۹ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  از دوستان که نظرشون رو گفتند ، ممنونم. اما اگه میشه بغیر از تبدیل فرمت روی سایر تکنیکاش هم اگه تجربه دارید یه اطلاعاتی بزارین . اصلا فرض کنید که نمیخواید تبدیل فرمت داشته باشید اما میخواید حجم فیلم رو کم کنید ، در این صورت چیکار میکنید ؟ چیا رو به چه میزان تغییر میدید؟ در واقع میخوام حرفه ای عمل کنیم Cool
اگه میخواید واقعا بفهمید چه پارامترهایی وجود داره که باید video processing بخونید که از درسای هوشه و کلی پیش نیاز داره. در غیر اینصورت مجبورید از فرمت های آماده استفاده کنید.