![]() |
برای آزمون ای تی کدام موسسه و چرا؟(سال ۹۱) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
برای آزمون ای تی کدام موسسه و چرا؟(سال ۹۱) - nikou - 14 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ
سلام دوستان من می خوام آزمون IT یکی از موسسه ها رو شرکت کنم اما موندم کدوم مناسب تره؟! خصوصا از نظر سطح سوالات! لطفا دوستان نظراتشون و بگند و دلیل تایید یا رد رو هم عنوان کنند مرسی ![]() |
برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - somayeh kashefi - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ق.ظ
به نظر من هیچ کدوم . چون من امسال آزمون ها شرکت کردم رتبه ام تک رقمی میشد ۳ می آوردم درصدام هم عالی بود ولی سوالای کنکور چیزی کاملآ متفاوت از این آزمونا بود.فک نکنم امسال حتی شبانه هم قبول شم به نظر من با تحقیق و مشاوره از نفرات برتر واسه خودتون برنامه ریزی کنین موفق میششین مخصوصآ اینکه دیگه هزینه آزمون ها رفته بالا نه سطحش......... |
RE: برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - nikou - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ ق.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ق.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: به نظر من هیچ کدوم . میشه لطفا بگید کدوم آزمون و شرکت کرده بودید؟ |
برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - somayeh kashefi - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ ق.ظ
مدرسان شریف شرکت کرده بودم فرقی نمیکنه همه آزمون ها مثل هم هستن من سوالای پارسه رو هم به راحتی حل میکردم کلا این آزمون ها فقط سرگرمیه یه جورایی.......... |
RE: برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - f.a - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ
سلام ، لطفا دوستانی که امسال کنکور شرکت کرده بودند و تو آزمون ها و کلاس ها هم شرکت کردند نظرشون رو راجعبشون بگن ... من فکر می کنم با لاخره آزمون دادن بهتر از ندادنشه، اما کدوم آزمون ؟! |
RE: برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - nikou - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ ب.ظ)f.a نوشته شده توسط: سلام ، لطفا دوستانی که امسال کنکور شرکت کرده بودند و تو آزمون ها و کلاس ها هم شرکت کردند نظرشون رو راجعبشون بگن ... من خودم باید تو جو کنکور باشم تا بتونم ادامه بدم! ![]() |
برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - Donna - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ
هرکسی نظرش محترمه ولی منم فکر میکنم بهتره آزمون بدم. فهمیدم سطح سوالای آزمونا و حتی رتبه ها با خود کنکور کلی فرق داره.ولی خب چیزا دیگم برام مهمه.اینکه با آزمون دادن چنبار شرایط جلسه کنکور رو تا حدی تمرین میکنیم.مث مدیریت زمان و غلط نزدنا و .... و ی دلیل مهمتر این که با برنامه اش میتونیم پیش بریم و مطمئن باشیم تا قبل کنکور تموم میکنیم. ولی خب اینکه کدومو بریم سواله؟؟ |
برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - nikou - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ
منم هنوز به جایی نرسیدم!امیدوارم دوستان در این رابطه راهنمایی کنن! |
برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - انرژی مثبت - ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
شاید این ادرس هم بتونه بهتون کمک کنه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - somayeh kashefi - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ ب.ظ
من کلا نقض نمیکنم اتفاقآ برای رفع استرس و برنامه ریزی آزمون ها خوبه ولی من اینو میگم که اصلآ نمیشه رو آزمون ها امیدوار شد از لحاظ سطح علمی مناسب نیست. |
RE: برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - f.a - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ
ممنون از پاسخ های دوستان ، من به این نتیجه کلی رسیدم که آزمون دادن خوبه به دلایلی که گفته شد ، ولی با کنکور سراسری کلی فرق داره و نباید به رتبه ها و ترازت تو آزمون ها خیلی حساب کنی ..... با همه این ها کدوم آزمون از نظرتون به کنکور از لحاظ سطح سوالات یا هر جنبه ی دیگه ای نزدیک بود؟ لطفا ما هایی رو که سال اولی که می خوایم کنکور بدیم رو راهنمایی کنید |
RE: برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - miladdn13 - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ
پارسه خوبه،کلا ازمون خوبه چون تو جوی پارسم چون هم استاندارده هم جامعه اماریش خوبه از بقیه بهتره |
RE: برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - saho - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ)miladdn13 نوشته شده توسط: پارسه خوبه،کلا ازمون خوبه چون تو جوی اگه پارسه نمایندگی نداشت چی؟ اینجا پارسه نمایندگی نداره... ازبین بقیه کدوم بهتره؟ |
RE: برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - f.a - 22 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۰ ب.ظ
سلام دوستانی که آزمون ۹۰ دادین خواهشا در مورد کلاس و آزمون هایی که شرکت کردید یک کم بگید (این که یه استادی چرا خوب یا بد ؟) ما ها که می خوایم آزمون ۹۱ بدیم استرسمون زیادهههههههههههههههه............... |
برای آزمون کدام موسسه و چرا؟ - مازیار صفایی - ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۳ ب.ظ
من پارسه می رفتم. اگز زمان برگرده میرم سنجش. چون ۳۰ درصد سوالات کنکوری بود! کتاب هایش هم که تک و توک به درد می خوره! |