تالار گفتمان مانشت
[درخواست راهنمایی]چگونه بهتر درس بخونم - نسخه‌ی قابل چاپ

[درخواست راهنمایی]چگونه بهتر درس بخونم - aatwo - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ

دوستان شاید پیش اومده که گاهی حتی با وجوده انگیزه بالا و علاقه نتونستید خوب درس بخونید
و کم حوصله بودیدUndecided هی خوابتان اومدهSad یا وقتی سر رو کتاب گذاشتید به چین و ماچین Big Grin سفر می کنید و ....

خلاصه عواملی که باعث نخوندن خوب درسها میشه مورد بررسی قرار بدیم و راه حل براش پیدا کنیم امیدوارم حرفهایی که در اینجا زده میشه مفید واقع بشهIdea

مشکله من عدم تمرکزه
به نظره شما چیکار کنم؟

RE: چگونه بهتر درس بخونم - saho - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ

(۰۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط:  دوستان شاید پیش اومده که گاهی حتی با وجوده انگیزه بالا و علاقه نتونستید خوب درس بخونید
و کم حوصله بودیدUndecided هی خوابتان اومدهSad یا وقتی سر رو کتاب گذاشتید به چین و ماچین Big Grin سفر می کنید و ....

خلاصه عواملی که باعث نخوندن خوب درسها میشه مورد بررسی قرار بدیم و راه حل براش پیدا کنیم امیدوارم حرفهایی که در اینجا زده میشه مفید واقع بشهIdea

مشکله من عدم تمرکزه
به نظره شما چیکار کنم؟

افکاره مزاحمو رویه کاغذ بنویس..بعداز درس خوندن بهشون فکر کن..Exclamation

RE: چگونه بهتر درس بخونم - Donna - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ

(۰۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ)saho نوشته شده توسط:  افکاره مزاحمو رویه کاغذ بنویس..بعداز درس خوندن بهشون فکر کن..Exclamation

نمیشه برا من یکی خیلی سخته این روش.

چگونه بهتر درس بخونم - aatwo - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ب.ظ

بچه ها پیشنهاد راه حل چیکار کنیم Sad

چگونه بهتر درس بخونم - Donna - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ب.ظ

فکر میکنم اینجور مواقع بهتره بریم جایی که تمرکزمونو به درس میل بده.مث کتابخونه. حس خوابالودگیم داشته باشی مجبوری بخونی.

چگونه بهتر درس بخونم - aatwo - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ

قبلا کتابخونه می رفتم اما می خوام عادت کنم خونه بخونم

چگونه بهتر درس بخونم - esisonic - 10 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ

من یه راه حل دام واسه اونایی که میخوان ولی حوصله ندارن یا خوابشون میاد یا...
به آرزوتون فکر کنید...
مثلا ً من عاشق اینم که شریف قبول بشم...Heart!!!!!!
هر وقت بی حوصله میشم میرم جلو دانشگاه شریف می ایستم...(یه بار گریه ام گرفت)...
اون موقعست که یه عالمه انرژی میگیرمو با کلی انگیزه بر میگردم خونه و کلی درس میخونم...!!!!
پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنید!

RE: چگونه بهتر درس بخونم - یاقوت سرخ - ۱۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ق.ظ

سلام بر همگی

سال اول که به صورت جدی واسه کنکور خوندم دقیقا این مشکل واسم پیش اومد که نتیجه اش شد، امتحانم رو خراب کردم.
سال دوم سعی کردم روی درس ها تمرکز کنم، هر موردی که حواسم رو پرت می کرد، به صورت یه خط کنار جزوه یا کتابی که تو دستم بود، می کشیدم. اوایل جزوه هام پر خط بود ( وضعیت روحی خراب Tongue) بعد کم کم خط ها کم شد. تمام تلاشم رو کردم. تمرکز کردن خیلی مهمه. عدم تمرکز یعنی یاد گرفتن لحظه ای! دو روز بعد همه چیز یادت میره! Blush

[درخواست راهنمایی]چگونه بهتر درس بخونم - mis masi - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ق.ظ

pish miad dg vase hame be khosos man

[درخواست راهنمایی]چگونه بهتر درس بخونم - ghaderiyaser - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ

تنها عامل حواس پرتی نبود انگیزه است. قبل از اینکه یک کلمه درس بخونید با خودتون فکر کنید این همه سختی برای چی؟ آیا ارزش داره یک سال عمر و جوانیمو براش بزارم؟ اصلا کدو دانشگاه رو میخوام؟ کدوم گرایش؟ آیا قبول نشم چیزی رو از دست دادم؟ باید یه نیرو محرکه داشته باشین. مثلا اگه ارشد قبول بشم: اولا دوسال سربازی عقب میوفته. زندگیم بهتر میشه. شانس پیداکردن شغل بیشتر. احتمال اینکه برم خارج و با فرهنگ های دیگه آشنا بشم بیشتر و...