اشکال نظریه و امتحانات پارسه - نسخهی قابل چاپ |
اشکال نظریه و امتحانات پارسه - saba_1984 - 26 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ ق.ظ
سلام من یه تصویر اینجا میگذارم که چند تا سوال نظریه رو نشون میده که سوالات کنکور دوم پارسه هست. [attachment=90] پارسه جواب سوال ۵۸ رو یک اعلام کرده که از نظر من ۴ صحیحه و جواب سوال سوال ۶۱ رو هم دو اعلام کرده که من نمیدونم چرا ؟ و اینکه چرا ۳ صحیح نیست . نظر شما چیه؟ این جمله هم تو کتاب پارسه هست صفحه ۸۰: "برای هر DFA با چندین وضعیت ابندایی یک DFA با یک وضعیت ابتدایی وجود دارد" این جمله درسته؟ |
RE: اشکال نظریه و امتحانات پارسه - Masoud05 - 26 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: سلام منم با شما موافقم به نظر سوال ایراد داره به حالت زیر دقت کنید N=bb M=aMa M=aNa N= aa در کل داریم: bbM bbaMa bbaaNaa bbaaaaaa شاید سوال اشکال داشته باشه(مطمئن نیستم) اما برای هر NfA یه NFA معادل با یه حالت نهایی وجود داره(پوران صفحه۹۲ چاپ ۸۷). و از اونجایی که هر DFA یه NFA هست (بر عکسش غلطه) پس برای هر DFA یه DFAبا یه حالت نهایی وجود داره. |
RE: اشکال نظریه و امتحانات پارسه - saria - 26 آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: سلامجواب ۱ درسته چون گزینه ۳و ۴ عبارت با طول ۲رو قبول میکنند که درست نیس حداقل طول باید ۶باشه ...کوتاهترین جمله aabbaa میشه مثلا(u وw هرکدوم ۲تا و چون a,b + خورده از v ,vR هم یکی که کلا میشه ۶ تا). پس یا ۱ باید باشه یا ۲ که با تست چند مورد متوجه میشیم ۱ میشه برای قسمت دوم سوالتون هم درسته ... میشه یک وضعیت S1 بدون وارد شدن ایرادی به مسئله ایجاد کرد که حالت های مختلف اول به حالت S1 برن |
RE: اشکال نظریه و امتحانات پارسه - Masoud05 - 26 آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ ب.ظ)saria نوشته شده توسط:(26 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: سلامجواب ۱ درسته چون گزینه ۳و ۴ عبارت با طول ۲رو قبول میکنند که درست نیس حداقل طول باید ۶باشه ...کوتاهترین جمله aabbaa میشه مثلا(u وw هرکدوم ۲تا و چون a,b + خورده از v ,vR هم یکی که کلا میشه ۶ تا). پس یا ۱ باید باشه یا ۲ که با تست چند مورد متوجه میشیم ۱ میشه حرف شما برا رد گزینه ۳و ۴ درسته ولی اثبات شما برا گزینه ۱ چیه ؟ |
اشکال نظریه و امتحانات پارسه - ف.ش - ۲۶ آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۴۸ ب.ظ
شما در ابتدای جمله یک رشته با طول ۲ دارید( u )بعد از قانون M به رشته ای می رسید که اول و آخرش یکی هست ولی وسطش دیگه لزوما اینگونه نیست مثلا ممکنه رشته ab،aa،ba رو داشته باشید u=ab , v=a,vR=a,w=ab یعنی u و W از قانون N که طول اون دقیقا ۲ هست بدست میاد و V,VR از قانون M که میتونه طول بینهایت داشته باشه. نکتش اینه که شما باید قانون رو با حروف پایانی بدست آمده از N خاتمه بدین به خاطر همین طول W دقیقا ۲ است ولی طول V متغیر چون قانون M میتونه یه قانون بازگشتی باشه اگر چه در آخر باید به یکی از سمت راستی های N ختم بشه( W) مثلا رشته ab،bbb،ba،bbb (، بین رشتهها برای مشخص کردن u,v,.... است). که اینجا طول V از ۲ بیشتره.)۳) البته سوال ساده نیست است ولی از روی طول قوانین N میشه دو گزینه آخر رو حذف کرد و گزینه ۳ هم با یه مثال نقض و دقت به قانون M رد میشه. |
RE: اشکال نظریه و امتحانات پارسه - saria - 26 آبان ۱۳۸۹ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۲۶ آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۱۲ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:مثال نقض aa aa ba که(26 آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ ب.ظ)saria نوشته شده توسط:(26 آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: سلامجواب ۱ درسته چون گزینه ۳و ۴ عبارت با طول ۲رو قبول میکنند که درست نیس حداقل طول باید ۶باشه ...کوتاهترین جمله aabbaa میشه مثلا(u وw هرکدوم ۲تا و چون a,b + خورده از v ,vR هم یکی که کلا میشه ۶ تا). پس یا ۱ باید باشه یا ۲ که با تست چند مورد متوجه میشیم ۱ میشه u=aa v=a w=ab vR=a که یعنی ۱ درستهو ۲ غلطه چرا؟ چون نمیشه که v=a و vR=b |
اشکال نظریه و امتحانات پارسه - javadjj - 27 آبان ۱۳۸۹ ۰۵:۴۰ ب.ظ
سوال ۵۸ من این وسط یه نظر بدم اگه قراره شک کنیم باید بین ۱ و۲ شک کنیم چون u,w هیچوقت نمیتونن عضو *[a,b] باشند سوال ۶۱-این شوال دقیقا از تو حل التمرین کتاب لینز طرح شده و تا جایی که من یادمه همون گزینه۲ صحیح هستش فقط بجای T اینجا P گذاشتند بازم من دقیق حضور ذهن ندارم اما خوب اعلام میکنم |
اشکال نظریه و امتحانات پارسه - sepid - 27 آبان ۱۳۸۹ ۰۸:۰۲ ب.ظ
در مورد سوال ۶۱: ببین این تو اثبات قضیه ۲-۵ لینز اومده. همون ۲ درسته. |
اشکال نظریه و امتحانات پارسه - saba_1984 - 28 آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۵۶ ب.ظ
در مورد سوال ۶۱ تو کتاب لینز دیدم و تو کتاب پارسه هم نکته وار این مساله رو گفته، ولی من هیچ دلیلی واسه این مطلب نداشتم . میخواستم بدونم توجیه خاصی داره ؟ یا همینطور حفظ کنم(بپذیرم)؟ |
RE: اشکال نظریه و امتحانات پارسه - saria - 28 آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۵۶ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: در مورد سوال ۶۱ تو کتاب لینز دیدم و تو کتاب پارسه هم نکته وار این مساله رو گفته، ولی من هیچ دلیلی واسه این مطلب نداشتم . میخواستم بدونم توجیه خاصی داره ؟فصل ۵ قضیه ۲-۵ کتاب لینز کمکت میکنه |
RE: اشکال نظریه و امتحانات پارسه - javadjj - 29 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۸۹ ۰۶:۵۶ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: در مورد سوال ۶۱ تو کتاب لینز دیدم و تو کتاب پارسه هم نکته وار این مساله رو گفته، ولی من هیچ دلیلی واسه این مطلب نداشتم . میخواستم بدونم توجیه خاصی داره ؟ نمیخواد زیاد کنجکاوی کنی و مسائل رو اثبات کنی اینا قبلا اثبات شده برای این مثال بهتره یه نمونه از خودت بنویسی ببینی این قضیه درسته یانه که حتما درسته و گرنه جناب لینز نمی آورد تو کتابش شما همینجوری بپذیر!!!!! |