وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - نسخهی قابل چاپ |
وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - milad_iq - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ب.ظ
چند وقت پیش پستی ایجاد کردم که میتونید در اینجا ببینید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در قرآن چشمم به آیه ای خورد که دقیقا جواب این پست بود: سوره ی مومنون،آیه ی ۷۵ و اگر ما با آنها مهربانی کرده و هر گونه الم و رنج و عذابی دارند برطرف سازیم، آنها سخت تر در طغیان و ضلالت و گمراهی خود فرو می روند به قول یکی از اساتید که میگفت، جوری برای ما جا انداختن که تا صوت قرآنو میشنویم یاده قبر و مردن می افتیم، اما میشه گفت لااقل نیمی از قرآن برای "زندگی،زنده هاست" اگر به اون عمل بشه.... اگر... |
وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - nomad:D - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ب.ظ
من آدم مذهبی که نیستم هیچ ضد مذهب هم هستم ,ولی واقعا یکی از دلایلی که باعث میشه تا به اینترنت وصل میشم بیام اول مانشت و باز کنم اینه که آدمهایی تویه مانشت هستن که با خلوص نیت راجع به مذهب و دین و خدا حرف میزنن. اینجوری احساس آرامش می کنم وقتی میبینم هنوز کسایی هستن که به خدا و دین و مذهب بدون ریا اعتقاد دارن. مانشتی ها! به نظر من شما آسمون رو فتح کردید. |
RE: وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - milad_iq - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: من آدم مذهبی که نیستم هیچ ضد مذهب هم هستم ,ولی واقعا یکی از دلایلی که باعث میشه تا به اینترنت وصل میشم بیام اول مانشت و باز کنم اینه که آدمهایی تویه مانشت هستن که با خلوص نیت راجع به مذهب و دین و خدا حرف میزنن. اینجوری احساس آرامش می کنم وقتی میبینم هنوز کسایی هستن که به خدا و دین و مذهب بدون ریا اعتقاد دارن. چقدر خوب که احساس آرامش میکنی باور کن خیلی ها همین احساسو ندارن . علتشم معلمومه از امام حسین پرسیدند چه شد که در حادثه عاشورا هر چی برای این قوم ظالم خودتو معرفی کردی و آیه و روایت از بر حق بودن خودت آوردی اینها گوششان بدهکار نبود؟ ایشان فرمود: به خاطر لقمه های حرامی که خورده بودند گوششان به حرف حق کر شده... باور کن خیلی هامون گوشامون کر شده و الا هنوزم معجزه هست هنوزم مهربانی خداوند پابرجاست...اما کو گوش شنوا و چشم بینا! |
وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - nomad:D - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۲۲ ب.ظ
ای کاش همه ی مردم اعتقاداتشون به پاکیه مانشتی ها بود. آقا فرداد! بعضی وقتها نقل قول حتی اگه زمانش هم اشتباه باشه به دل آدم میشینه .چون گوینده با خلوص نیت حرف میزنه. هیچ آدابی و ترتیبی مجو هرچه می خواهد دل تنگت بگو |
وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - admin - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ
دلیل خلوص نیت بچهها اینه که اینجا نه اجباری هست، نه اکراهی، نه زوری. بعضی وقتها آدم باید تنها باشه و بشینه کلی فکر کنه، تو دنیای واقعی تا میخوایم حرفی بزنیم، قبلش دودو تا میکنیم و اگه به ضررمون بود یه حرف دیگه میزنیم. هر روز که میام مانشت و حرفهای قشنگ بچهها رو میبینم کلی روحیه میگیرم. ذات بچههای فنی و بخصوص کامپیوتری، ذاتی خدا جو و بدون تعصب هست. حتی وقتی که میخوان نقد کنن خالصانه مباحث رو نگاه میکنن. کمتر تعصب توی مباحث دیده میشه. واقعاً اگه چنین جامعهای واقعی بود (مثلاً یه شهر به اسم مانشت بود که همه توش زندگی میکردیم) آرمانتر همه اعصار بود |
RE: وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - Azadeh69 - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: دلیل خلوص نیت بچهها اینه که اینجا نه اجباری هست، نه اکراهی، نه زوری. فقط ای کاش میشد تو مانشت یه بحث آزادانه مطرح کرد و نتیجه گرفت چون بعضی از مباحث " مخصوصا مذهبی " سریع بسته میشه و کسی به نتیجه ای نمیرسه |
وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - admin - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ)Azadeh69 نوشته شده توسط: فقط ای کاش میشد تو مانشت یه بحث آزادانه مطرح کرد و نتیجه گرفت چون بعضی از مباحث " مخصوصا مذهبی " سریع بسته میشه و کسی به نتیجه ای نمیرسه چون قرار بوده به مدیران استقلال و اقتدار بدیم من موضوع رو باز نمیکنم. دلایلش رو توی موضوع انتقاد بیان کردم که چرا ما یه سری خطوط قرمز داریم. |
RE: وقتی خدا جواب یک پست مانشت را میدهد! - nomad:D - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ ب.ظ)Azadeh69 نوشته شده توسط:(27 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: دلیل خلوص نیت بچهها اینه که اینجا نه اجباری هست، نه اکراهی، نه زوری. ببخشید آزاده خانم نبایدم در مورد مسائل اعتقادی به نتیجه برسی. چون هیچ دو نفری توی دنیا نظرشون راجع به خدا, دین, مذهب و... کلا مسائل اعتقادی یکی نیست. |