تالار گفتمان مانشت
این سبک بازی رو میپسندید ؟ ( ۲۰۰۰۰ تومان جایزه برای بازی چهارم ) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
این سبک بازی رو میپسندید ؟ ( ۲۰۰۰۰ تومان جایزه برای بازی چهارم ) - baziramzi.ir - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ

با سلام . ما دنبال ساختن سبک جدیدی از بازیها هستیم که نتیجه گیری از تصاویر هست و میخواهیم ببینیم تا چه حد مورد استقبال قرار میگیره . خوشحال میشیم ما رو با نظرات و ایده هاتون راهنمایی کنید . Smile

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

برنده بازی سوم : کاربر inteligentium [تصویر:  avatar_3856.jpg] جایزه ۵۰۰۰ تومان .
برنده بازی چهارم : کاربر hkarimi جایزه ۲۰۰۰۰ تومان

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - Helmaa - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ب.ظ

بار سوم درست در اومدWink
آدم اولش میره سراغ اون چیزایی که خودش براساسش رمز انتخاب میکنه و سعی میکنه باز به روش خودش از روی شواهد اونها رو تغییر بده تا به نتیجه برسه .
جای کار زیاد داره.

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۳ ب.ظ

(۰۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ب.ظ)na.farzane نوشته شده توسط:  بار سوم درست در اومدWink
آدم اولش میره سراغ اون چیزایی که خودش براساسش رمز انتخاب میکنه و سعی میکنه باز به روش خودش از روی شواهد اونها رو تغییر بده تا به نتیجه برسه .
جای کار زیاد داره.

بله ، قطعا . در حال تهیه بازی پیشرفته تری هستیم .

دوستان این سبک بازی کاملا جدیده و من نمونش رو جای دیگه ندیدم . ما رو با ایده هاتون یاری کنید .Smile

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - fe_atash - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ

من نتونستم رمزو پیدا کنم Sad

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - blackhalo1989 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ ب.ظ

بازی های سبک puzzle مشابه این بازی رو من دیدم ولی چیزی که به نظرم تو این بازی جدیده اینه که آنلاینه و سادست(منظور طراحیه نه سطح معما ها). به نظرم این بازی مخاطب خاص داره. عموم مردم فکر نکنم از اینجور بازی ها خوششون بیاد.

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ق.ظ

دوستان بازی دوم بر روی سایت قرار گرفت . این بازی احتیاج به تفکر زیاد داره و خیلی جذابتره . تلاش خودتون رو بکنید . Smile

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - pos - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ

این یکی خیلی سخت تر بود.

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ق.ظ

جالب بود.

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ

بچه ها کسی بازی دوم رو حل کرد ؟ Smile

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - pos - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ

جایزده داره ؟ Big Grin

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - blackhalo1989 - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ق.ظ)baziramzi.ir نوشته شده توسط:  بچه ها کسی بازی دوم رو حل کرد ؟ Smile
بله

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط:  جواب سوالات رو بگم اینجا؟

نه بی زحمت بزارید بچه های دیگم بازی کنن . Smile

بابا اینجا خیلی کار درست زیاد داریم . باید یه بازی خیلی سخت تر طراحی کنم . Big Grin
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط:  اولی که تقریبا ساده بود.
دومی رو هم حل کردم منتها نمی دونم توی اون کادر سفید چی بنویسم.

جواب سوالات رو بگم اینجا؟

تو کادر اسم فامیل رو به فارسی تایپ کن.Smile
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ)pos نوشته شده توسط:  جایزده داره ؟ Big Grin

انشالله در آینده بازی های جایزه دار درست میکنیم .Smile

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ق.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ق.ظ)yaali نوشته شده توسط:  آخه در حال حاضر که آقای احمدی دانشکده ای نداره!

نه ٰ،منظور از حال حاضر اینه که اون دانشکده ای که آقای احمدی فارغ التحصیل شده در حال حاضر اسم رییسش چیه ؟!Smile
اونهایی که بازی دوم رو حل کردن بی زحمت اسم رییس رو برا من بفرستن اینجوری به من کمک میکنن در طراحی سوال Smile

این سبک بازی رو میپسندید ؟ - luna - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ق.ظ

بازی دوم خوب بود. ولی بازی اول رو من منطقشو نفهمیدم! با وجود اینکه جواب دادم ولی به نظر خودم منطقی نیست! (منظورم اینه که خیلی سوال هوش نبود بیشتر حدس بود) ولی سوال دومش جالب بود.
یعنی چی اسم رئیس رو بفرستیم؟ مگه خودتون نمی دونین؟ Big Grin

RE: این سبک بازی رو میپسندید ؟ - baziramzi.ir - 07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۱ ق.ظ

(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۳۵ ق.ظ)luna نوشته شده توسط:  بازی دوم خوب بود. ولی بازی اول رو من منطقشو نفهمیدم! با وجود اینکه جواب دادم ولی به نظر خودم منطقی نیست!
یعنی چی اسم رئیس رو بفرستیم؟ مگه خودتون نمی دونین؟ اینجا بفرسیتم؟

بازی اول منطقش تو صورت سواله . آدم کم حافظه معمولا رمز ها رو از چه چیزهایی انتخاب میکنه ؟!
میخوام تعداد نفراتی که جواب رو بدست آوردن بشمرم و سختی بازی های بعدی رو تعیین کنم . SmileSmile