سوال در مورد سربازی - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سوال در مورد سربازی - natanz - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
سلام دوستان من یک سوال دارم من میخوام دفترچه پست کنم میدونم که الان پست کنم یا فروردین دوم اردیبهشت اعزام اما سوالم اینه تو ایام اموزشی اجازه میدن برم امتحان دانشگاه ازادو بدم یا نه؟ امتحان دانشگاه ازاد ۲۳ ۲۳ اردیبهشته... سوال دوم اینکه اگربر فرض تو اردیبهشت پست کنم صد در صد تیر اعزام میشم یا نا ممکنه دیرتر اعزام شم من قصد ام اینکه زوتر برم سربازی حالا اگه انشالا فوق قبول شدم وسط کار دربست دانشگاه |
RE: سوال در مورد سربازی - a i - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
۱۰۰% باید بهت اجازه بدن . سوال دومت هم اصلا مشخص نمیکنه . احتمال تیرماه هم هست . |
سوال در مورد سربازی - natanz - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ
مثلا اموزشی افتادم اون کله ایران بخام برم تهران امتحان بدم ۲ روز میدن؟ ریسک نداره |
RE: سوال در مورد سربازی - a i - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ ب.ظ)natanz نوشته شده توسط: مثلا اموزشی افتادم اون کله ایران بخام برم تهران امتحان بدم اصولش اینه که نمیوتنن ندن . |
سوال در مورد سربازی - natanz - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ
اخه دوستم میگه ..ممکنه نزارن بگن میخواستی نیای ..مگه خونه خالس اگه ارتش بیافتی هم بگن نه..من میگم چرا اونام میگن ارتش چرا نداره... کسی هست سربازی رفته باشه؟جواب بده |
RE: سوال در مورد سربازی - a i - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۵ ب.ظ)natanz نوشته شده توسط: اخه دوستم میگه ..ممکنه نزارن بگن میخواستی نیای ..مگه خونه خالس خب سر ما که دیماه بودیم اتفاقا ارشد ۳-۴ روز قبل از پایان دوره بود . بهشون ۲-۳ روز مرخصی دادن اونها هم رفتن و برگشتن . ۳ روز بعدش هم رفتیم پایان دوره . باید مثال نقض پیدا کنی که من تا حالا ندیدم |
سوال در مورد سربازی - yasemi - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ
فکر نکنم اجازه ندن سخت نمی گیرن نگران نباش. هرچی زودتر بری بهتره زودتر راحت می شی از دستش |
RE: سوال در مورد سربازی - Masoud05 - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ
من که دیدم سپاه و ارتش اجازه میده بچه ها برن امتحان بدن و فردا برگردن |
سوال در مورد سربازی - Lantern - 02 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ ق.ظ
منم نیروی انتظامی بودم با اینکه خیلی سخت گیر بودن و حتی اگه شدیداً مریض می شدید مرخصی نمیدادن ولی واسه کنکور ۲ روز کامل به بچه ها مرخصی دادن.البته هرکس مرخصی می خواست می بایست پرینت کارت ورود به جلسه رو نشون بده تا مرخصی بدن. |
RE: سوال در مورد سربازی - mosenabdoli - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ
اگه میخوای اردیبهشت اعزام شی حتمن همین الان پست کن. کارشون حساب کتاب نداره. نهایتش اینه که اعزامت زودتر میاد میری عقب میندازیش که بعید بدونم این اتفاق بیفته. من اسفند فرستادم، اعزامم شهریور شد... که رفتم (به قول خودشون) تعجیل زدم شد تیر. کلن اینکه حواست باشه... زود برو ... دوماه هم دوماهه! |
RE: سوال در مورد سربازی - blackhalo1989 - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: اگه میخوای اردیبهشت اعزام شی حتمن همین الان پست کن. کارشون حساب کتاب نداره.تو سربازی رفتی؟ |
RE: سوال در مورد سربازی - a i - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ ق.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط: اگه میخوای اردیبهشت اعزام شی حتمن همین الان پست کن. کارشون حساب کتاب نداره.تو سربازی رفتی؟ مگه شما هم کلاسی نیستید ؟ |
سوال در مورد سربازی - blackhalo1989 - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ق.ظ
چرا ولی به سربازی همدیگه که کاری نداریم. |
سوال در مورد سربازی - natanz - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ ق.ظ
او یعنی من اسفند پست کنم ممکنه اردیبهشت هم نیافتم؟؟؟؟؟؟ |
سوال در مورد سربازی - pos - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۸ ق.ظ
الان پست کنی به احتمال خیلی زیاد اردیبهشت می افتی |