![]() |
آغاز به کار برنامهنویسی چویر - نسخهی قابل چاپ |
آغاز به کار برنامهنویسی چویر - admin - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ب.ظ
چویر یک سامانه نرمافزاری با چند هدف مشخص هست.
بر اساس اهداف بالا و قابلیتهایی که بعدها افزوده خواهد شد کار توسعه چویر شروع شده است. سامانه چویر مبتنی بر PHP و روی چارچوب Yii طراحی میشود. معماری آن سه لایهای است و لایههای منطق، داده و نمایش برای سهولت در نگهداری آن از هم جدا شدهاند. چویر قابلیت استفاده از ۵ نوع دیتابیس معروف از جمله oracle, mssql, mysql ,... را خواهد داشت. یکی دیگر از ویژگیهای چویر قابلیت افزوده کردن pluginها به آن است که برای افزایش قابلیتها در طول زمان بسیار مفید خواهد بود. چویر امکان استفاده از themeهای مختلف را به کاربران خواهد داد. توسعه چویر به سبک agile XP انجام شده و پس از هر دور یک انتشار بر روی سامانه chavir.ir خواهد داشت. برای آزمونهای آزمایشی روشی نوین جهت طرح سوال و اخذ امتحان در نظر گرفته شده که به دلیل محرمانگی تنها در زمان ارایه مشخص خواهند شد. با توجه به طراحی چویر امکان اضافه کردن تمامی رشتههای کنکور کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به سامانه وجود دارد. همچنین شیوهای نوین برای برگزاری تکراری کنکورهای سالهای قبل مدتی قبل از کنکور ارشد هر سال در نظر گرفته شده است. میزان پیشرفت کار تا الان: حدود ۵ درصد میباشد. ![]() |
RE: آغاز به کار برنامهنویسی چویر - blackhalo1989 - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: میزان پیشرفت کار تا الان: حدود ۵ درصد میباشد.فکر کنم اون ۵ درصد همین پستی بود که اینجا زدید ![]() |
آغاز به کار برنامهنویسی چویر - مازیار صفایی - ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ب.ظ
ما هم می تونیم روی برنامه نویسی کمک کنیم؟ من مسلط به Ajax, PHP , Jquery , Mysql , HTML , CSS هستم. |
آغاز به کار برنامهنویسی چویر - admin - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ب.ظ)باد نوشته شده توسط: ما هم می تونیم روی برنامه نویسی کمک کنیم؟بله میتونید. اما هسته رو خودم مینویسم که خیالم راحت باشه ![]() خوبی چویر۱ در اینه که تفکیک خوبی بین منطق، پوسته و داده انجام داده. ۵ درصد پیشرفت مربوط میشه به کامل شدن سیستم مدیریت رشتههای چویر. خودم از سیستم مدیریت رشتهها رضایت دارم. کمکم سراغ سیستم طراحی سوال چویر میرم. سیستممون به این صورته که طراحای ما در سیستم ثبتنام میکنن و سوال ارسال میکنند. تعداد سوالات تایید شده هر کسی هم بعد از نهایی شدن امتحان مشخص میشه و نهایتا اگه یه زمانی قرار شد امتحان پولی باشه سیستم اتوماتیک دستمزد حساب میکنه. اگه هم رایگان بود خوب به هر حال افراد شاخص رو میشناسیم ![]() داره سیستم خیلی جالبی میشه. |
آغاز به کار برنامهنویسی چویر - admin - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ
نسخه آزمایشی در اینجا قرار گرفته مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
آغاز به کار برنامهنویسی چویر - natanz - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: نسخه آزمایشی در اینجا قرار گرفتهمحمد جان بهتره فقط روی رشته خودمون تمرکز کنی..همه رشتهها خوب هست این یه قابلیته...اما تمام تلاش برای رشته خودمون باشه بهتره |
آغاز به کار برنامهنویسی چویر - admin - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
بله تمرکز ما روی رشته خودمون هست. اما نرمافزار رو یه جوری مینویسیم که عمومی باشه. |
آغاز به کار برنامهنویسی چویر - admin - 26 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ق.ظ
با نام کاربری/ رمز زیر میتونید وارد بشید: نام کاربری: mohammad رمز: mohammad البته میتونید ثبتنام هم کنید!! اما اطلاعات ممکنه پاک بشه ![]() |