تالار گفتمان مانشت
سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - ONLY-IT - 19 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ ق.ظ

سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد چیه ؟

و نمونه کارنامه‌ی ارشد نرم افزار آزاد میخوام تو سایت چند تا لینک پیدا کردم ولی دانلود نشد

سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - maryami - 19 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ

نمونه کارنامه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من خودم دانلودش کردم. مشکلی نداره.

سر فصل منابعش هم فکر نکنم با سر فصل منابع سراسری فرقی داشته باشه. فقط درس هوش مصنوعی می دونم سر فصلاش متفاوته که بچه های نرم اونو ندارن.

امیدوارم درست متوجه سوالتون شده باشم و در نتیجه درست جواب داده باشم. [تصویر:  65773_1_1379095382.gif]

من که همین کتابای کنکوری که واسه سراسری می خوندم رو واسه آزاد هم می خونم به علاوه اینکه کتابای مقسمی که کنکورهای سالهای گذشته آزاد رو داره هم گرفتم چون می گن آزاد خیلی تکراره.
موفق باشین .

سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - shoghi2008 - 06 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ ب.ظ

سلام بجه های
اگه کسی میدونه اصلاحیه ارشد دانشگاه ازاد ۹۱ کی میاد بگه خیلی ممنون میشم.

سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - mahsa05 - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ق.ظ

soal daram inke vase arshade azade narm afzar memari ham hast ya na akhe to daftarchash naboood????

RE: سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - maryami - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ

(۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۸ ق.ظ)mahsa05 نوشته شده توسط:  soal daram inke vase arshade azade narm afzar memari ham hast ya na akhe to daftarchash naboood????

نه دوست خوبم، نیست. امسال از دروس مورد آزمون مهندسی کامپیوتر (همه گرایشهاش)، معماری حذف شده.

سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - مورتن - ۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ

بله...................

RE: سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - tesna - 17 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ب.ظ

منابع کنکور آزاد مجموعه مهندسی کامپیوتر آزاد ۹۲

سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - nasrolah - 18 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ق.ظ

دوستان یه سوال مهم اگه من رشته مورد نظرم نرم افزار باشه دروس تخصصی معماری رو بزنم اگه درصدش منفی بشه تاثیری بر کل تراز یا نمرم داره چون تاثیر داره تویه تخصصی معماری درصد منفیش رویه گرایش نرم افزار تاثیر منفی داره ؟

سر فصل منابع ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه آزاد - tesna - 19 اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۵ ق.ظ

(۱۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ق.ظ)nasrolah نوشته شده توسط:  دوستان یه سوال مهم اگه من رشته مورد نظرم نرم افزار باشه دروس تخصصی معماری رو بزنم اگه درصدش منفی بشه تاثیری بر کل تراز یا نمرم داره چون تاثیر داره تویه تخصصی معماری درصد منفیش رویه گرایش نرم افزار تاثیر منفی داره ؟
خیر در هر گرایش تراز شما جداگانه محاسبه میشه