Hyperbolic function - نسخهی قابل چاپ |
Hyperbolic function - Pakniat - 18 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ
در مورد این توابع مثلثاتی توضیح می خواستم مفهوم اش رو نتونستم درک کنم ! |
Hyperbolic function - Pakniat - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ب.ظ
من فکر می کنم این توابع مثله بقیه توابع مثلثاتی رسم می شه و مفهوم خاصی نباید داشته باشه چون وقتی این توابع رسم شده اسمش رو به دلخواه انتخاب کردند به نظره شما اینطور بوده؟ |
RE: Hyperbolic function - Pakniat - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ ب.ظ)Pakniat نوشته شده توسط: من فکر می کنم این توابع مثله بقیه توابع مثلثاتی رسم می شه و مفهوم خاصی نباید داشته باشه چون وقتی این توابع رسم شده اسمش رو به دلخواه انتخاب کردند نه این جواب نیست ، به گفته ی استادم توابع هایپربولیک ، پیاده سازی توابع هذلولی است به کمک sinh(x)-cosh(x)-=Hezloli تو فایل پیوست تابع هذلولی رو گذاشتم برای اونهایی که نمی دونند مثله خودم-جای x,y =cos h,sin h جایگذاری می کنیم. امیدوارم جواب همین باشه [attachment=3750] فکر می کنم خیلی خوبه به دنبال مفهوم اصول ریاضی باشیم.! |
Hyperbolic function - blackhalo1989 - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ
توابع هایپربولیک خیلی ساده تر از این حرفا هستن. به اینجا مراجعه کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اون شکل اول رو هم توضیح داده. |
RE: Hyperbolic function - Pakniat - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: توابع هایپربولیک خیلی ساده تر از این حرفا هستن. به اینجا مراجعه کنید:شکل آخرش رو می تونی توضیح بدی ؟ (complex plane) فقط نگی تابع رو داده متلب ، این رو کشیده منظورم اینه که رفتار تابع چه ربطی به رنگ ها ش داره ؟ |
RE: Hyperbolic function - blackhalo1989 - 24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۲۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ)Pakniat نوشته شده توسط:نمیدونم.(24 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: توابع هایپربولیک خیلی ساده تر از این حرفا هستن. به اینجا مراجعه کنید:شکل آخرش رو می تونی توضیح بدی ؟ (complex plane) من فقط توابع هایپربولیک که آرگومان حقیقی میگرند رو تا حالا دیده بودم. |