تخت جمشید ۲ - نسخهی قابل چاپ |
تخت جمشید ۲ - admin - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۴۶ ق.ظ
یادگار کهن ایرانی |
تخت جمشید ۲ - hamed_k2 - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۰۴ ق.ظ
دکتر جان موقع عکس انداختن زحمت میکشیدی یه خرده اون میله های داربست رو جابجا میکردین عکس فوق العاده هنری میشد و خاطرات گذشته در ذهنمان تداعی میشد البته یه خرده هم گوشه پایین سمت راست تصویر کابلهای سیم به چشم میخوره |
RE: تخت جمشید ۲ - mosaferkuchulu - 28 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: همهی سهم ما از دنیا! سهممون از دنیا رو خودمون باید به دست بیاریم ! |
RE: تخت جمشید ۲ - Fardad-A - 28 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:بهتره بگیم نمایش قسمتی از سهم ما در تمدن و فرهنگ گذشته دنیا.(28 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ ق.ظ)barca نوشته شده توسط: همهی سهم ما از دنیا!سهممون از دنیا رو خودمون باید به دست بیاریم ! |
RE: تخت جمشید ۲ - mosaferkuchulu - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: واقعا قسمت نیست تمام اون هست، من خودم به عنوان مثال حافظ رو هم خیلی دوست دارم و حافظیه هم جای بسیار زیبایی هست شاعر معروف آلمانی گوته هم کم مرید حافظ نشده بوده و اون رو به مردمش معرفی کرده اما وقتی پای یه چیزی به میون میاد که بخواد واقعا حرفی برای گفتن داشته باشه باید بگم تخت جمشید و منشور حقوق بشر کوروش. درستهها ولی نه به این شدت!به قول خودتون یه کم جو گیر شدین البته خوب می دونین من بیشتر دلم می خواد به جای اینکه بگم وای کوروش چه ادم بزرگی بود داد همچین بنایی بسازن، به اونایی که این و ساختن فکر کنم!تو اون زمان با چی این سنگای به این بزرگی و حمل کردن؟ امیدوارم اونطور که شما گفتید واقعا ما هم مثل چینیها به قول فریدون مشیری"با شلاق و خون" این جا رو نساخته باشیم! راستی اقای barca اواتارتون چیه؟ |
تخت جمشید ۲ - admin - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: تو اون زمان با چی این سنگای به این بزرگی و حمل کردن؟از کوه کنار بنا تهیه شده. من توی موزه قرارداد کوروش با چند تا استادکار مصری رو دیدم. بیشتر کار تخت جمشید توسط خارجیها انجام شده خصوصاً مصریها. البته این از هوش اون زمان ایرانیها بوده که آزموده رو نیازمودن و از تجربه سایر ملل استفاده کردهاند. در اینکه کوروش خوب بوده شکی نیست. اما هر زمان اقتضای خودش رو داره، من عکسهایی از تمدنهای ایلامی (عیلامیها) دارم. از شهرهای ۳۰ هزار نفری چند هزار سال پیش. مشکل در این نیست که فلان حکومت بده و یا خوبه. مشکل در ذات ایرانی خود ماست. متاسفانه ما ایرانیها در خیلی از زمینهها سطحی نگر هستیم. تصمیمهای مردد میگیریم. زیاده خواه هستیم و مغرور. مثالهای هر مورد زیاد هست، خیلی از موقعیتهایی که ما به درستی رفتار نمیکنیم ربطی به قدرت حاکم نداره. |
تخت جمشید ۲ - fatima1537 - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ
وقتی تصاویر حکاکی شده روی سنگهای تخت جمشید رو میبینم که بعد از سالیان زیاد هنوز صاف و صیقلی هستند و قشنگ حکاکی شدند متعجب میشم توی اون زمان که وسیله سنگتراشی نبوده چطور این شکلها ایجاد شدن و چطور این بناهای عظیم ساخته شدند |
RE: تخت جمشید ۲ - admin - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ ب.ظ
من از اینها هم پیدا کردم. انگار اون زمان سنگتراشی حرفهای هم بوده تازه. شما که نمیدونید هر کدوم از این سنگها در چه مدتی ساخته شده بابت کیفیت بد عکس عذرخواهی میکنم. مال خیلی وقت پیشهاست و دوربینش هم حرفهای نیست |
RE: تخت جمشید ۲ - mosaferkuchulu - 28 دى ۱۳۹۰ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۴:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:(28 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: تو اون زمان با چی این سنگای به این بزرگی و حمل کردن؟ قبول دارم اما افتخار به هر چیزی یا هر کسی از حدش هم بگذره دیگه ادم و کلافه می کنه!این یکی از اون افتخاراته که من و کلافه کرده! |
RE: تخت جمشید ۲ - narges_r - 29 دى ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: وقتی تصاویر حکاکی شده روی سنگهای تخت جمشید رو میبینم که بعد از سالیان زیاد هنوز صاف و صیقلی هستند و قشنگ حکاکی شدند متعجب میشم توی اون زمان که وسیله سنگتراشی نبوده چطور این شکلها ایجاد شدن و چطور این بناهای عظیم ساخته شدند جالبه که بدونید تصاویر حکاکی شده روی سنگها کار خانومها بوده و اینکه این تصاویر حکاکی شده رنگ داشتن، الان هم اگر خیلی دقت کنید میتونید اثار خیلی کمی از رنگ رو روی بعضی از حکاکیها ببینید |