تست آزاد سیستم عامل-منابع-واقعا کسی نیست؟۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
تست آزاد سیستم عامل-منابع-واقعا کسی نیست؟۹۰ - sahar_2000 - 25 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ ق.ظ
ما۴ تا فرآیند داریم.و۳منبع قابل استفادهی مجدد...اگه هرفرآیند حداکثر به ۳ منبع نیازداشته باشه.. حداکثروضعیت های بن بست رومیخواد؟؟ والا من جواب ۸ درآوردم اما شک دارم... اگه ممکنه کمک کنید.. |
RE: تست آزاد سیستم عامل-منابع۹۰ - sahar_2000 - 25 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ق.ظ
قبلا برای چهارفرایند و ۲ منبع قابل استفادهی مجدد و حداکثرنیاز ۲ منبع اینجوری جواب داده که فرض میشه دوفرآیند هرکدام یک منبع بگیرند ودرخواستی برای دومین نیاز داشته باشند.. میشه ترکیب ۲ ازچهار....میشه ۶// امابراسه تا جواب نیست... |
RE: تست آزاد سیستم عامل-منابع۹۰ - sahar_2000 - 25 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۰۹ ب.ظ
کسی نمیدونه؟؟ |
تست آزاد سیستم عامل-منابع-واقعا کسی نیست؟۹۰ - پشتکار - ۲۵ دى ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
دارم درموردش فکر می کنم به نظر خیلی ساده میاد ولی هنوز وقت کامل روش نذاشتم. ایشالا حلش می کنیم |
تست آزاد سیستم عامل-منابع-واقعا کسی نیست؟۹۰ - shervinrs - 25 دى ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ ب.ظ
من فکر می کنم که باید دو حالت رو در نظر بگیرید: ۱- حالتی که هر فرایند یک منبع رو گرفته باشه = چهار حالت ۲- حالتی که یک فرایند دو منبع و یک فرایند دیگر یک منبع رو در اختیار گرفته باشه = ۱۲ حالت مجموعا ۱۶ حالت. |
تست آزاد سیستم عامل-منابع-واقعا کسی نیست؟۹۰ - Xilinx - 26 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۱ ب.ظ
قابل استفادهی مجدد یعنی چی ؟ یعنی دو نمونه ازش داریم ؟ یا یعنی بعد از اینکه همون ۱ نمونش استفاده شد آزاد میشه بعد میشه ازش استفاده کرد؟ فرمولش که اینه: [tex]\sum_{i=1}^{n}Max[i,j] < n E[j][/tex] که [tex]n}Max[i,j][/tex] حداکثر نیاز فرآیند i به منبع j ، [tex]E[j][/tex] کل موجودی منبع j می باشد و n هم که تعداد فرآیند(پردازه) هست. من دقیقا منظوره سوالو متوجه نشدم ولی از این فرمول قابل حله |