تالار گفتمان مانشت
راهنمایی برای ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

راهنمایی برای ارشد - mahta - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ

سلام
من لیسانس IT دارم حدود ۱سالم هست درسم تموم شده تصمیم گرفتم برای ارشد شروع کنم می خواستم نحوه خوندن‌، اینکه چا کتابایی بخونم و کلا چه طوری شروع کنم و اینکه آیا بدون کلاس می تونم یا نه کمکم کنید واز تجربیاتتون استفاده کنم

راهنمایی برای ارشد - fatima1537 - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ ب.ظ

درمورد منابع مفید در این تالار بحث شده

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

میتونید مصاحبه‌ها رو هم بخونید شاید براتون مفید باشه.البته مصاحبه با گرایشهای it کمترهست

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

راهنمایی برای ارشد - mahta - 21 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ

مرسی از راهنماییتون

لینکهارو خوندم اما خیلی منابع معرفی شده نمی دونم کدوما رو بخونم .بیشتر سوالم اینه من که از الان میخوام شروع کنم‌، مرجع بخونم یا کتابای تست!!! واینکه اگه کل کتابای مرجع وبخونم برای آخر نفس کم میارم .
اگه راهنماییم کنید که بیشتر کدوم کتاب مرجع لازمه حتما خونده بشه ممنون می شم؟؟؟

راهنمایی برای ارشد - fatima1537 - 21 دى ۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ ب.ظ

(۲۱ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ)mahta نوشته شده توسط:  لینکهارو خوندم اما خیلی منابع معرفی شده نمی دونم کدوما رو بخونم .بیشتر سوالم اینه من که از الان میخوام شروع کنم‌، مرجع بخونم یا کتابای تست!!! واینکه اگه کل کتابای مرجع وبخونم برای آخر نفس کم میارم .
به نظر من الان مرجع بخونید.مرجعهای خوب! چون اغلب ماها بالاخره یه اشکالات پایه ای و اساسی توی مفهوم دروس داریم یا اینکه توی کارشناسی این دروس رو از کتابهای نه چندان مناسب خوندیم.ممکنه اگر بخواید یکم دیرتر شروع کنید مشکلاتی پیش بیاد و درس خوندنتون با وقفه باشه.

راهنمایی برای ارشد - mahta - 22 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ق.ظ

مرسی .
ببخشید اینهمه سوال میپرسم اما به نظرتون کدوم کتابای مرجع لازم هست؟
اینجا
یک سری منابع دیدیم که خریدم ایا این منابعی که گرفتم کافی هست یا خیر؟