انار ۲ - نسخهی قابل چاپ |
انار ۲ - admin - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ق.ظ
مژده سر داد، آهای رسیده انار صد دانه یاقوت بر سر سفره آر پاسخ آمد ای آورده انار آه بر آوردی از دل دار و ندار! |
انار ۲ - admin - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ
دو بیتی اندوهناک از دفتر دوم |
انار ۲ - انرژی مثبت - ۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ
دکتر امکان نقد شعر هم داریم؟ (از قدیم گفتند به همه نباید رو داد ) انار رو که سر سفره نمی برن!!!!! یه چیز دیگه، دارا که دیگه اه نمی کشه میره می خره !!!! این لیموها هم مظلوم واقع شدند حالا درسته که به غیر از همسایتون جای دیگه انار نداره و انار گرون تره ولی دیگه لیموها هم گناه دارن |
انار ۲ - انرژی مثبت - ۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ ب.ظ
وااااااااه نارنگی که نارنجیه؟!!! نارنگی های شما زرده؟!!!! |
انار ۲ - admin - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: انار رو که سر سفره نمی برنبرای ما فقیرها انار یه غذاست برای خودش جاتون خالی اونها هم نارنگی بودن |
RE: انار ۲ - انرژی مثبت - ۱۶ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: جاتون خالی اونها هم نارنگی بودن چه جالب نارنگی زرد ندیده بودم نوش جوون الان شده حکایت ضرب المثله که نخوردیدم نون گندم دیدیم دست مردم والا دکتر شما که از این نارنگیها می خورید یعنی خیلی پول دارید |
انار ۲ - admin - 16 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: والا دکتر شما که از این نارنگیها می خورید یعنی خیلی پول داریداین مربوط میشه به اردویی که با دانشجویانم رفتم یه سری. بنده خداها حالا آخر ترم اومده و تقریبا اکثرشون نمره قبولی هم نمیارند ما که از این پولها نداریم. کشتی ما در توفان هست. داره به گل میشینه |
انار ۲ - mosaferkuchulu - 18 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ق.ظ
آقای تنهایی کاش به جای این همه اننار نشون دادن دو کیلو انار می خریدین می ذاشتین تو مانشت تا ما میلیم سایت با دهن خشک بر نگردیم!! من هی این انارا رو می بینم هوس انار می کنم! |