![]() |
انار ۲ - نسخهی قابل چاپ |
انار ۲ - admin - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ ق.ظ
![]() مژده سر داد، آهای رسیده انار صد دانه یاقوت بر سر سفره آر پاسخ آمد ای آورده انار آه بر آوردی از دل دار و ندار! |
انار ۲ - admin - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ
دو بیتی اندوهناک از دفتر دوم ![]() |
انار ۲ - انرژی مثبت - ۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ
دکتر امکان نقد شعر هم داریم؟ ![]() ![]() ![]() انار رو که سر سفره نمی برن!!!!! ![]() یه چیز دیگه، دارا که دیگه اه نمی کشه میره می خره !!!! این لیموها هم مظلوم واقع شدند حالا درسته که به غیر از همسایتون جای دیگه انار نداره و انار گرون تره ولی دیگه لیموها هم گناه دارن ![]() |
انار ۲ - انرژی مثبت - ۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ ب.ظ
وااااااااه نارنگی که نارنجیه؟!!! نارنگی های شما زرده؟!!!! ![]() |
انار ۲ - admin - 15 دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: انار رو که سر سفره نمی برنبرای ما فقیرها انار یه غذاست برای خودش ![]() جاتون خالی اونها هم نارنگی بودن ![]() |
RE: انار ۲ - انرژی مثبت - ۱۶ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ
(۱۵ دى ۱۳۹۰ ۰۸:۳۲ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: جاتون خالی اونها هم نارنگی بودن چه جالب نارنگی زرد ندیده بودم ![]() الان شده حکایت ضرب المثله که نخوردیدم نون گندم دیدیم دست مردم والا دکتر شما که از این نارنگیها می خورید یعنی خیلی پول دارید ![]() |
انار ۲ - admin - 16 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: والا دکتر شما که از این نارنگیها می خورید یعنی خیلی پول داریداین مربوط میشه به اردویی که با دانشجویانم رفتم یه سری. بنده خداها حالا آخر ترم اومده و تقریبا اکثرشون نمره قبولی هم نمیارند ![]() ![]() |
انار ۲ - mosaferkuchulu - 18 دى ۱۳۹۰ ۱۰:۴۶ ق.ظ
آقای تنهایی کاش به جای این همه اننار نشون دادن دو کیلو انار می خریدین می ذاشتین تو مانشت تا ما میلیم سایت با دهن خشک بر نگردیم!! ![]() من هی این انارا رو می بینم هوس انار می کنم! |