هفدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - نسخهی قابل چاپ |
هفدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - انرژی مثبت - ۱۴ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ ب.ظ
انجمن کامپیوتر ایران و دانشگاه صنعتی شریف هفدهمین کنفرانس ملی کامپیوتر را با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری کامپیوتر در دو بخش مقالات عادی و پوستری برگزار میکنند. تأکید کنفرانس بر جنبههای بنیادی، کاربردی، راهبردی، و توسعهای است که از سودمندی خاص در سطح کشور برخوردارند. از تمامی محققین، دانشگاهیان، و مهندسین دعوت میشود تا با ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس با تبادل یافتههای علمی، پژوهشی، و کاربردی خود موجب پرباری و اثربخشی کنفرانس در راستای اهداف آن باشند. تاریخهای مهم: ارسال مقالات به کنفرانس ۳۰ دی ۹۰ ارسال پیشنهاد برگزاری کارگاه آموزشی ۱۲ دی ۹۰ اعلام قبولی یا رد مقالات ۲۷ بهمن ۹۰ ارسال نسخه نهایی مقالات ۴ اسفند ۹۰ منبع خبر:پرتال انجمن کامپیوتر ایران مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
هفدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - hamid123456 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ
آقا سلام خوبین ؟ نتایج کنفرانس اومد ؟ |
هفدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - baran1390 - 09 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۰۸ ق.ظ
سلام. کسی می دونه جواب نتایج کنفرانس کی میاد؟؟؟! |
هفدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - baran1390 - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ب.ظ
اصلا مشخص نشد که داورا مقاله ها رو خوندن؟، هیچ نظری در مورد مقاله ها که خوب بوده یا نه، چرا ردش کردن نیومد!!! چراآیا؟!!! |
هفدهمین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوتر ایران - admin - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ب.ظ)baran1390 نوشته شده توسط: اصلا مشخص نشد که داورا مقاله ها رو خوندن؟، هیچ نظری در مورد مقاله ها که خوب بوده یا نه، چرا ردش کردن نیومد!!!من خودم داور ۱۵ تا از مقالهها بودم. یادمه کلی داوری نوشتم و البته تقریباً همه رو رد کردم این سامانه easychair یه خرده مشکل داشت فکر کنم داوریها رو وارد نکردن و فقط رد و پذیرش رو زدن. |