![]() |
۲۰۱۰ IEEE International Conference on Management Science and Information Engineering - نسخهی قابل چاپ |
۲۰۱۰ IEEE International Conference on Management Science and Information Engineering - admin - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۱۴ ق.ظ
چند هفته قبل یه نامه دریافت کردم مبنی بر داوری یه کنفرانس و جورنال چینی!! یه سر زدم به این سایت دستم اومد که چه خبره! خلاصه فعلاً یه مقاله باد کرده فرستادم ببینم چه طوری داوری می کنن ![]() حدسم اینه که این کنفرانس خیلی آبکی و الکی باشه!!( و گر نه من رو داور نمی کردن!!) خلاصه دوستانی که می خوان حداقل یه paper داشته باشند واسه سرگرمی تا ۳۰ اکتبر فرصت ارسال دارند ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مقالات این کنفرانس توی IEEE چاپ می شه و از هر دری سخنی هست و هر چی بفرستید توی موضوعاتشون هست ![]() ![]() |
۲۰۱۰ IEEE International Conference on Management Science and Information Engineering - karostami - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۲۸ ب.ظ
خوب چقدر پول می گیرن؟ به شما پول نمی دن برای داوری؟ |
۲۰۱۰ IEEE International Conference on Management Science and Information Engineering - admin - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۴۵ ب.ظ
پول واسه چاپ؟ توی سایتشون هست احتمالاً. قسمت registration من داوری رو قبول نکردم. نمی دونم پول بدن یا نه. |
۲۰۱۰ IEEE International Conference on Management Science and Information Engineering - admin - 04 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ق.ظ
مقاله باد کرده من accept شد!!!! تابلو بود کنفرانسش!! ![]() |
۲۰۱۰ IEEE International Conference on Management Science and Information Engineering - banou - 07 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۰۴ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: مقاله باد کرده من accept شد!!!! تابلو بود کنفرانسش!!شکسته نفسی می فرمایید. |