![]() |
مباحثه درباره انتخاب رشته شناور - نسخهی قابل چاپ |
مباحثه درباره انتخاب رشته شناور - javadjj - 29 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۸ ق.ظ
خوب دوستان ارشدی عزیز،همرا هان و یاران تا حالا خسته نباشید. می بینم که نزدیک توزیع دفترچه هاست تقریبا!!! ![]() این تاپیک رو میزارم تا درباره انتخاب رشته شناور کمی بحث کنیم ترجیحا رشته اصلی انتخابی مجموعه مهندسی کامپیوتر هستش و رشته شناور یکی از دو رشته زیر ۱- مجموعه مهندسی آی تی ۲-علوم کامپیوتر بحث اصلی راجع به شباهت درسها و مقایسه سطح سوالات در دروس مشترک مهندسی کامپیوتر و یکی از این دو رشته هستش |
انتخاب رشته شناور - ف.ش - ۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۲ ق.ظ
من یه سوال داشتم همیشه علوم کامپیوتر یا IT صبح و نرم افزار بعدازظهره؟؟؟ نمیشد شناورها چهارشنبه باشه!! آخه اینجوری خیلی خسته کنندس تازه احتمالا نتونیم تا آخر جلسه سر آزمون اول بشینیم!! |
RE: انتخاب رشته شناور - hamidkhl - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۸ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: خوب دوستان ارشدی عزیز،همرا هان و یاران تا حالا خسته نباشید. تا اونجایی که من میدمنم رشته مکاترونیک رفته جزء گرایش های مکانیک، و ما دیگه نمیتونیم انتخابش کنیم (پارسال که اینطوری بود) |
RE: انتخاب رشته شناور - Fardad-A - 29 مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۰۱ ق.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۲ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من یه سوال داشتم همیشه علوم کامپیوتر یا IT صبح و نرم افزار بعدازظهره؟؟؟ نمیشد شناورها چهارشنبه باشه!! چرا نمیشه!! ![]() یا اینکه فرزند رئیس سازمان سنجش همین مشکل رو داشته باشه!!!! ![]() ![]() |
RE: انتخاب رشته شناور - HighVoltage - 29 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ ق.ظ
رشته مکاترونیک دیگه شناور نیست همون طور که حمید گفتش و رفته زیر مجموعه مهندسی برق و مکانیک! نیست ظرفیت پذیرش توی این دو رشته کمه مکاترونیک رو هم دادن بهشون. ![]() |
انتخاب رشته شناور - javadjj - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۵ ب.ظ
اصلاح شد با مطالعه دفترچه بررسی شد و نمی توان رشته مکاترونیک رو انتخاب کنیم در ضمن توی رای گیری به مگاترونیک رای ندید اقای تنهایی اگه میشه این گزینه رو حذف کنید |
انتخاب رشته شناور - karostami - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۴۰ ب.ظ
علوم کامپیوتر با آی تی کاملا متفاوته. اصلا نمیشه این دو را به این راحتی مقایسه کرد. آی تی بحثهای کاربردی پیدا می کنه و علوم نظری. |
انتخاب رشته شناور - admin - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۰۲ ب.ظ
اصلاح شد. من واقعاً نمی دونم هدف از این جور نظر سنجیها چیه؟ آخه نظر بقیه که در این موارد اصلاً مهم نیست ![]() |
انتخاب رشته شناور - javadjj - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۳ ب.ظ
بازم اهمیت موضوع اونقدر زیاد نیست بنده گفتم رشته شناور نگفتم رشته اصلی فقط یک مقایسه و نظر سنجی معمولی هستش دوستان خیلی جدی گرفتند |
انتخاب رشته شناور - ف.ش - ۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۵۷ ب.ظ
در مورد سالن مطالعه من شنیده بودم بازدهی توی خونه بیشتره به خاطر همین نظر دیگران رو پرسیدم خوب اگه خیلی جاتون رو تنگ کرده حذفش کنید!!!! |
رشته دوم(IT یا علوم کاکپیوتر) - saria - 14 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ ق.ظ
سلام دوستان لطفا نظرتون راجع به اینکه رشته دوم IT باشه یا علو م بگید؟؟؟ و اگه امکان داره واسه نظرتون دلیل بیارید البته اگه دلیلی دارید... مرسیییییییییییییی |
رشته دوم(IT یا علوم کاکپیوتر) - javadjj - 14 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ
در مورد این موضوع در قسمت مشاوره ارشد بحث و رای گیری انجام شده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |