خاص علی - نسخهی قابل چاپ |
خاص علی - admin - 28 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ق.ظ
و چه راه است برای فهمیدن این نکته که بمیریم قبل از آنکه بمیرانند. تنی که در زندگی با او نبود! بعد از مرگ با او بودن چه سود! توضیح: خاص علی یکی از شهرهای استان ایلام (واقع در شهرستان مهران) میباشد که به خاطر مرقد مطهر امام زاده علی صالح (ع) و وجود قبرستان بزرگی در کنار آن معروف شده است. |
خاص علی - انرژی مثبت - ۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ
جملات زیر عکس خیلی بامعنا و زیبا هستند. ممنون از حسن انتخابتون. |
خاص علی - admin - 29 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۲ ق.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ممنون از حسن انتخابتون.جملات از خودم هستندا حسن انتخاب یعنی چی این جملات همه کپیرایت دارند |
خاص علی - انرژی مثبت - ۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ
ببخشید منظورم این نبود که جملات رو از جایی اوردید ،شاید بد بیان کردم .کلا خیلی قشنگ بودند. |
خاص علی - deledivouneh - 29 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ق.ظ
admin جان عکس از قالب وب زده بیرون یه استریچ قالب نداره؟؟؟ |
خاص علی - admin - 29 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ببخشید منظورم این نبود که جملات رو از جایی اوردید ،شاید بد بیان کردمشوخی کردم باهاتون (۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ق.ظ)deledivouneh نوشته شده توسط: admin جان عکس از قالب وب زده بیرون یه استریچ قالب نداره؟؟؟وقت نشده رو قالب کار کنم. تو ذهنمه که قالب این بخش مربوط به فتوبلاگ کلاً متفاوت بشه. ان شا الله به زودی طراحیش میکنم. |
RE: خاص علی - afsare mahdi - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۸ آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز. باید بگم که خاص علی اسم کردی امامزاده علی صالح هست و اسم اون بخشی که امامزاده در اون واقع شده، صالح آباد است! |
خاص علی - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(( . . . . |
RE: خاص علی - ehsan2010 - 16 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ
دکتر صرفا جهت اطلاع بقیه دوستان میگم که: صالح آباد (یا همون خاص علی)که شهرستان نیست؟؟ یکی از بخش های شهرستان مهران محسوب میشه!!! |
خاص علی - admin - 17 تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۱۶ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۱۹ ب.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط: دکتردرسته! اصلاح شد. |