![]() |
غروب کیش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
غروب کیش - admin - 28 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۸ ق.ظ
![]() غنیمت سوخته یونانی! |
غروب کیش - admin - 29 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ب.ظ
مشتری نداشت؟ ![]() |
RE: غروب کیش - Bache Mosbat - 29 آذر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: مشتری نداشت؟ چند؟ ![]() |
غروب کیش - fatima1537 - 29 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ ب.ظ
چرا همه عکسها wideهستند؟یا اینکه نه،از بالا و پایین cutشدند؟ |
غروب کیش - admin - 29 آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ ب.ظ
عکسها کات شده هستند، به دلیل سایز کادر صفحه اصلی اینطوری شده، البته علاقه خود من عکسهای واید هست |
غروب کیش - parichehr65 - 29 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۹ ب.ظ
دلم کیش خواست ![]() |
RE: غروب کیش - Masoud05 - 29 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ
(۲۹ آذر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: عکسها کات شده هستند، به دلیل سایز کادر صفحه اصلی اینطوری شده، البته علاقه خود من عکسهای واید هست پس عاشق عکاسی با تکنیک پانوراما هستید ![]() |
غروب کیش - هاتف - ۳۰ آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ
مرسی قشنگه، منم تصاویر wide رو خیلی دوست دارم، خصوصا اگر توی wide بودنش افراط بشه (به قول مسعود پاناروما) نمی دونم چرا این مناظر توی عکس اینقدر زیبا و رویایی اند، اما وقتی توی اون محطی قرار می گیرم، این همه زیبایی رو ندارن! دوره کاردانی که گیلان بودم مناظری رو میدیم که معمولا تصویرپس زمینه دوستانم بوده! ![]() |
غروب کیش - admin - 01 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ ب.ظ)parimehraban نوشته شده توسط: مرسی بسیار زیباست دوربین تون چیه؟یه دوربین حرفهای dslr ![]() ![]() |
غروب کیش - Bache Mosbat - 01 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ق.ظ
دی ۹۰؟؟ ۵۰۰ دی؟ ![]() دوربین خفن تر؟ |
غروب کیش - admin - 01 دى ۱۳۹۰ ۰۴:۲۱ ق.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: دی ۹۰؟؟ ۵۰۰ دی؟من فقط به برند سونی علاقه دارم. ![]() |
غروب کیش - Bache Mosbat - 01 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ب.ظ
سری آلفا؟ . خوب نیس دوربینای slr سونی . ![]() |
غروب کیش - admin - 02 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: خوب نیس دوربینای slr سونی . شک ندارم این مدلی که من دارم بهترین دوربین حال حاضر هست. ببینید سونی چقدر پیشرفت کرده که اپل هم مشتری ثابتش شده. هم برای لنز و هم سنسور. الان پیشتاز این صنعته. |
RE: غروب کیش - Masoud05 - 02 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۱ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط:من هنوز یه زنیت ۳۱۲ دارم و باهاش عکس میگیرم . شاید منظورتون یاشیکا باشه.(02 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:یادش بخیر اون دوران که با زنیت یا لوبیتل یا مینولتا یا یه مارکه خیلی معروف دیگه که الان اسمش یادم نیست عکاسی میکردیم رونگاتیو...واقعا باید حرفه ای میبودی...دوربین دیجیتال هنوز تو فیلمها بود اون موقع...(01 دى ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: خوب نیس دوربینای slr سونی . زنیت خیلی عالیه اما از اون بالاتر چه در زمینه نگاتیو و چه در ضمینه دیجیتال کنان هست( بنظر من ) |
RE: غروب کیش - Masoud05 - 02 دى ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۰۲ دى ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: آره یاشیکا! یادمه کنانها دیجیتال ترین دوربین های نگاتیو بودن!همه چیزشون دیجیتال بود الا نحوه ثبت تصویرشون!قضیه حداقل ماله ۱۰ ۱۵ سال قبله و بیشترلذت عکاسی با دوربین نگاتیویها یه چیز دیگه بود، اون انتظار برای چاپ شدن عکسها و اینکه چیکار کردی خیلی قشنگ بود! یادش بخیر |