درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - نسخهی قابل چاپ |
درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - mhhojati - 04 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۴ ب.ظ
سلام دوستان آیا جزوه ای در مورد این درس دارید؟ متشکرم ____ ببخشید اگر جای نادرستی این را مطرح کردم چون نمی دانستم کجا باید این درخواست می نوشتم |
درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - mosaferkuchulu - 04 آذر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ ب.ظ
شبیه سازی کامپیوتری؟؟؟؟؟؟؟ اختیاریه؟ |
درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - mhhojati - 04 آذر ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ب.ظ
بله درس اختیاری می باشد امروز یه جزوه ای از سایت aghazeh دانلود کردم فکر میکنم همان کافی باشد |
درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - mosaferkuchulu - 05 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ
چه جالب!ما این درس تو دانشگاهمون ارائه نمی شه!میشه یه کم در موردش توضیح بدین؟فکر کنم درس جالبی باشه؟ |
درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - fatima1537 - 05 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ق.ظ
چون مسائل این درس متنوع هست فکر کنم از صحبتهای استاد جزوه بنویسید بهتر باشه- (۰۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: چه جالب!ما این درس تو دانشگاهمون ارائه نمی شه!میشه یه کم در موردش توضیح بدین؟فکر کنم درس جالبی باشه؟این درس کمی شبیه دروس رشته مهندسی صنایع هست. و مربوط میشه به شبیه سازی حالتهای دنیای واقعی تا از اون طریق مشکلات و هزینه های یک طرح یا یک مسئله بررسی بشه.حتما یک پروژه عملی و برنامه نویسی همراه این درس هست.بعضی مسائلش وقت گیره و خیلی باید دقت کرد.ولی ساده است.مثلا شبیه سازی سیستم ترافیک شهری،شبیه سازی انبار یک کارخانه،سیستمهای صف (مثل زمانبندی صف سلف سرویس دانشگاه،صف پمپ بنزین) و سیستم های انبار(مثل زمانبندی پر و خالی شدن کالاها در انبارفروشگاه) |
RE: درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - mosaferkuchulu - 07 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: چون مسائل این درس متنوع هست فکر کنم از صحبتهای استاد جزوه بنویسید بهتر باشه-(۰۵ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: چه جالب!ما این درس تو دانشگاهمون ارائه نمی شه!میشه یه کم در موردش توضیح بدین؟فکر کنم درس جالبی باشه؟این درس کمی شبیه دروس رشته مهندسی صنایع هست. و مربوط میشه به شبیه سازی حالتهای دنیای واقعی تا از اون طریق مشکلات و هزینه های یک طرح یا یک مسئله بررسی بشه.حتما یک پروژه عملی و برنامه نویسی همراه این درس هست.بعضی مسائلش وقت گیره و خیلی باید دقت کرد.ولی ساده است.مثلا شبیه سازی سیستم ترافیک شهری،شبیه سازی انبار یک کارخانه،سیستمهای صف (مثل زمانبندی صف سلف سرویس دانشگاه،صف پمپ بنزین) و سیستم های انبار(مثل زمانبندی پر و خالی شدن کالاها در انبارفروشگاه) از نرم افزار خاصی واسهی شبیه سازیها استفاده می شه؟ |
RE: درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - maedesadeghi23 - 07 آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۰۴ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۴ ب.ظ)mhhojati نوشته شده توسط: سلام دوستان آیا جزوه ای در مورد این درس دارید؟ متشکرم کسی voic براش داره؟ |
درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - fatima1537 - 07 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: از نرم افزار خاصی واسهی شبیه سازیها استفاده می شه؟بله.برای هر کاربردی یک نوع نرم افزار شبیه ساز هست.مثلا برای همین سیستمهای انبار یا صف برنامه talor ed_arena_power sim_simula_show flow و ... هستند.کار با ای نرم افزارها ساده است فکر کنم matlabهم یه نوع شبیه ساز باشه (۰۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۴ ب.ظ)maedesadeghi23 نوشته شده توسط: کسی voic براش داره؟من voice ندارم ولی به نظرم اصلا voiceنمیخواد و با خوندن یه جزوه میشه مسائل رو متوجه شد.در ضمن بیشتر نمره این درس برای کارهای عملی و برنامه نویسی هست.البته بستگی به استاد داره |
RE: درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - maedesadeghi23 - 07 آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(07 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: از نرم افزار خاصی واسهی شبیه سازیها استفاده می شه؟بله.برای هر کاربردی یک نوع نرم افزار شبیه ساز هست.مثلا برای همین سیستمهای انبار یا صف برنامه talor ed_arena_power sim_simula_show flow و ... هستند.کار با ای نرم افزارها ساده است ========================= حرف شما درسته همه دانشگاها که استاد ندارند پیام نور این درس خود خوانه کسی voic داره؟ |
RE: درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - nikou - 14 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ
(۰۷ آذر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۰ ب.ظ)maedesadeghi23 نوشته شده توسط:(07 آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۱۳ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(07 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: از نرم افزار خاصی واسهی شبیه سازیها استفاده می شه؟بله.برای هر کاربردی یک نوع نرم افزار شبیه ساز هست.مثلا برای همین سیستمهای انبار یا صف برنامه talor ed_arena_power sim_simula_show flow و ... هستند.کار با ای نرم افزارها ساده است دقیقا!من این درس و خودخوان گذروندم |
درخواست جزوه شبیه سازی کامیپوتری - strongxxx - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ب.ظ
توی مقطع ارشد هم مدلسازی و ارزیابی سیستم های کامپیوتری چنین مباحثی رو توضیح میده یکی از بیخود ترین درسهایی که گذروندیم |