![]() |
دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - نسخهی قابل چاپ |
دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - SarahArshad - 21 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۵ ق.ظ
سلام دوستان در چه خالید حال درسها چطوره چقدر تا حالا خوندید کسی هست برای گرایش هوش شرکت کرده باشه ؟ من راستش حال ذوحیم خیلی بد بید من ۱۵ مهر تصمیم گرفتم بیام پارسه وهمون روز ثبتنامیدم برا همین هنوز خیلی مطلب نخوندم خیلی . برا همین از دوستانی که پارسال تجربه داشتن به نظرتون من می رسم در آزمونهای بعدی خودم رو برسونم ؟ در فاصله بین آزمون اول ودوم ۳ هفته فاطله هست عقب افتادگیها باید جبران بشه یا مباحث جدید خونده بشه؟ یکی کمکم کنه !!!! نیاز به یه شارژ دارم . |
دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - luna - 21 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۵ ب.ظ
فکر کنم آزمون سوم ۵۰% اول باشه! خوب تو اون موقع می تونید قسمت هایی که از آزم.ن ۲۵% اول رو نخوندید بخونید. |
دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - ف.ش - ۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۵ ب.ظ
فقط سعی کن سریع خودتو برسونی چون اگه درسا رو هم انبار بشه دیگه سخت میتونی جمع وجور کنی و اگه نخونده بری سر آزمون هم که صد رحمت به نرفتن. نمیخواستم نا امیدت کنم فقط خواستم اشتباه پارسال منو نکنی. |
RE: دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - SarahArshad - 21 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ ب.ظ
آفاق جون داری واقعیت رو میگی چرا ناامید بشم میشه بیشتر از تجربه ات بهم بگی گلم |
دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - ف.ش - ۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۷ ب.ظ
خوب من پارسال ترم ۷ بودم و درس زیاد داشتم به آزمون اول نرسیدم و هر دفعه یکمی عقب میموندم از آزمون دیگه آخرش هم نرسیدم. |
دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - dehghani - 21 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۱۳ ب.ظ
منم خیلی دیگش مونده، الانم شدید عصبی شدم میخوام حتما به آزمونا برسم الان فقط الگوریتم - کامپایلر - منطقی - محاسبات- گسسته رو خوندم . با سیستم مشاوره پارسم مشکل دارم هر موقع میرم تو صفحش که در خواست برنامه کنم بیچاره صفحش قاطی می کنه موفق نمیشم |
دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - parsaNA - 21 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۱۹ ب.ظ
من ۲۵ درصد اول همه دروس به جز انتگرال فوریه و توابع مختلط ریاضی مهندسی رو خوندم . دارم بقیه رو دوره می کنم و ریاضی مهندسی می خونم . این ریاضیها باعث میشه ریتم درس خوندن به هم بخوره . یکم کندش می کنه . اما چه میشه کرد ؟ |
دوستان پارسه ای در چه حالید؟ - ف.ش - ۲۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۵۹ ب.ظ
مگه یک هفته فرصت ندارید؟؟ خوب روزی یکی دو درس رو بخونید تموم میشه. |