![]() |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - نسخهی قابل چاپ |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - mahdikoochooloo - 28 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ ب.ظ
به نام خدا سلام و وقت بخیر دوستان مستحضر هستید که قانون دوبرادری به شورای نگهبان رفته است. بنده اینطور فکر می کنم که اگر این قانون تصویب شود شاید نصف بیشتر پادگانها کاملا خالی شود. مگر اینکه قانون فقط مشمول افرادی است که هنوز به خدمت نرفته اند. با این حساب آیا کسی پیشنهادی داره؟ که مثلا اینها همش حرفه یا دلیل مستدلی یا هر چی که بدرد بخوره. خودم باید تا ۲۶ اسفند دفترچهام رو پست کنم. اصلا امکان داره تو این وقت کم این قانون تصویب بشه؟ و کلی سوال دیگه...... |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - pos - 28 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ
امیدوارم تصویب نشه. ![]() چون اگر این همان قانونی باشه که تعیین کرده حدمت از ۱۸ ماه به ۲۴ برسه انوقت من باید ۳ ماه اضافه خدمت کنم. یعنی جای ۱۷ ماه الان لیسانسها باید ۲۰ ماه خدمت کنند.البته فکر کنم یکبار هم قبلا این قانون به شورای نگهبان رفته بود ولی رد شد. |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - mahdikoochooloo - 29 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ
منظورتون قانون ۲ برادریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا قانون افزایش زمان خدمت که رفته بود شورا و رد شده بود؟ |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - pos - 29 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ ق.ظ
فکر کنم جفتش بود. |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - deledivouneh - 29 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ق.ظ
اونکه من خبر دارم مسئول گردان عاشورا از زبان مدیر مشمولان گفته که تا سال آینده طول میکشه و مشمولان نباید منتظر آن بمانند.چونکه این در حد تصویب هست نه قانون. پس حداقل تا شهریور سال بعد طول میکشه و اونایی که مشمول هستند باید اعزام بشن.وگرنه ۳ ماه اضافه خدمت میخورن. |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - mahdi20 - 29 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ
اگر کسی اضافه خدمت دفترچه ای داشته باشه این قانون در صورت تصویب شامل حالش نمی شود. |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - deledivouneh - 29 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ
سلام. با عرض اعتذار از کسایی که این دو برادری نصیبشون نشد. ![]() ![]() ![]() ببینید نماینده های مجلس چون نزدیک انتخابات هست اینو تصویب کردن تا مردم بگن به به چه مجلسی. ![]() ![]() ![]() در حالیکه اینو به عهده ستاد نیروهای مسلح گذاشتن.کجای قانون نوشتن که نیروهای مسلح قانون گذاره؟اونا فقط مجری قانون هستن. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پس ببینید چه هالو هایی گیر آوردن.(خودشونن) ![]() ![]() ![]() این مصوبهها رو بی خیال بشید و برید خدمتتونو بکنید.من خودم ۸ آبان مدارکمو فرستادم ۱ دی اعزام زدن.این یعنی چی؟یعنی پادگانا خالی هستند.مازاد هم کشکه. |
RE: اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - yarandish - 29 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ
من ۴ داداش بزرگتر از خودم دارم که همه رفتن سربازی به همین دلیل معافیت ۳ برادری رو گرفتم ،اما خدمت یکی از برادرام بدردم نخورد (چون برای معافیت سه برادری ۳ تا کافی بود )، حالا اگه از دوستان کسی دو برادر داره بگه من کارت پایان خدمت داداش چهارمی رو بهش بدم تا کارش ردیف شه و منتظر رای مجلسم نشه! ![]() |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - mahdikoochooloo - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ
دوستان یک بنده خدا گفته مورخ ۳۰ام خودش تو همین روزنامه خونده که گفته تا دو ماه دیگه اجرا می شه . عجب تناقضیییییییی |
RE: اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - HighVoltage - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ب.ظ
نقل قول: جزئیات قانون جدید سربازی و شرط معافیتهر دم از این باغ.... ![]() مثل اینکه این تهدید به حمله نظامی تاثیر خودش رو داشته اگه معافیتی چیزی شامل حالتون میشه سریع برید دنبالش تا مثل اینها حذف نشده. |
اگر دو برادر خدمت کرده اند، سومی معاف است. از رویا تا واقعیت - pos - 01 آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۲۸ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۹۰ ۱۰:۰۴ ب.ظ)mahdikoochooloo نوشته شده توسط: دوستان یک بنده خدا گفته مورخ ۳۰ام خودش تو همین روزنامه خونده که گفته تا دو ماه دیگه اجرا می شه . خیلی بعیده. این چند ساله اینقدر معافی دادن که حسابی کمبود نیرو دارن. به هرحال من که اگر تصویب بشه هم شاملم نمیشه ولی امیدوارم بتونین بگیرین. ![]() |