![]() |
عیدی.... - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
عیدی.... - uniquegirl - 23 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ
سلام دوستان الحمدلله الّذی جعلنا من المتمسّکین، بولایة امیرالمؤمنین، والأئمّة علیهم السلام... عیدتون مبارک... گفتم برای اینکه حال و هواتون عوض شه، و حالا که عید ولایت هم از راه رسیده، از برو بچ سادات دعوت کنیم که عیدی بدن و عیدی بگیرین ![]() اول هم خودم شرو میکنم ![]() عید همتون مبارک و از همه التماس دعا ![]() اینم عیدی شما دوستان... |
عیدی.... - موج - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ق.ظ
اگه در همین حد عیدی باشه مشکلی نیست ولی نگید تو رو خدا برای ۱۱ هزار کاربر مانشت پول عیدی بده ![]() معمولا روال بر اینه که توی این روزا سید بودنشو مخفی میکنه آدم چه جراتی دارید شما عید بر دوستان مبارک |
عیدی.... - هاتف - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ق.ظ
سلام عیدتون مبارک، خصوصا سادات که ویژه جای تبریک دارند. اگر میخواهند عیدی بدن پیشنهاد می کنم به مانشت کمک مالی کنن به نیت همه ![]() ![]() راه بهتر اینه که بمن تنهایی ۱۰۰۰ تومان بدن تا الکی جو رو مشوش نکنم ![]() |
RE: عیدی.... - موج - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ق.ظ
با سلام مجدد این عیدی بنده تقدیم به دوستان مانشتی حدیث داخلش این بود حسادت رفیق، از بیماری دوستی است حضرت علی (ع) سید محمد اصغری ۱۸ ذی الحجه ۱۴۳۲ |
عیدی.... - انرژی مثبت - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ
عید همه مبارک اقای موج قرار شد برن حرم واسه ما دعا کنن (البته این عیدیهاشون خیلی خوشکلن حیف که امکان دسترسی نیست ![]() ![]() یه عیدی بهتر باید بدید حالا یا خودتون پیشنهاد بدید یا دوستان بگن چه جوری ازشون عیدی بگیریم ![]() ![]() ![]() من یکی رو نمی تونید دست به سر کنید ![]() |
عیدی.... - fatima1537 - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ
این عیدیها مال چه کسی یا کجا بوده؟چقدر دست و دلباز بوده! البته اگه سکه هاش واقعی باشن ![]() من که هرسالی که سیدی توی جمع همکارامون بود خودش داوطلبانه شیرینی داده ![]() ![]() |
عیدی.... - mosaferkuchulu - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ
یکی به من عیذی بده! ![]() |
عیدی.... - mamat - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: عیذیعیذی چیه؟ من میخواستم عیدی بدم اما چون شما "عیذی" میخواین و من نمیدونم چیه پس نمیدم!!! ![]() در این نوع موارد اشتباه تایپی بخشودنی نیست ![]() صرفا جهت مزاح بود. ![]() |
RE: عیدی.... - mosaferkuchulu - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: عیذیعیذی چیه؟ من میخواستم عیدی بدم اما چون شما "عیذی" میخواین و من نمیدونم چیه پس نمیدم!!! ما تو شهرمون به د می گیم ذ!الان مشکل حل شد؟حالا عیذی میدین؟ ![]() ![]() ![]() |
RE: عیدی.... - maryami - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: عیذیعیذی چیه؟ من میخواستم عیدی بدم اما چون شما "عیذی" میخواین و من نمیدونم چیه پس نمیدم!!! چقدر شما شوخین بچه ها. دل آدم شاد می شه ارسالاتونو می خونه ![]() اینشالا همیشه شاد باشین. عیدتونم مبارک ![]() ببخشید تبریکم delay داره ![]() |
عیدی.... - mamat - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ما تو شهرمون به د می گیم ذ!الان مشکل حل شد؟حالا عیذی میدین؟ ما هم تو شهرمون اگه یه بار دلیل واسه ندادن عیدی آوردیم دیگه عیدی رو نمیدیم ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: عیدی.... - mosaferkuchulu - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ما تو شهرمون به د می گیم ذ!الان مشکل حل شد؟حالا عیذی میدین؟ فک کنم تبریزی هستین نه؟تبریزیها که دست و دلبازن!شما چرا نیستین پس؟ ![]() ![]() ![]() |
عیدی.... - mamat - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ق.ظ
آره هستن اما اینم یه رسم بده اینجاست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: عیدی.... - mosaferkuchulu - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ق.ظ)mamat نوشته شده توسط: آره هستن اما اینم یه رسم بده اینجاست من و گول نزنین ما اقوام تبریزی داریم از این رسمها هم نداریم!من بهشون می گم عیذی بده،میده! ![]() |
عیدی.... - fatima1537 - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ق.ظ
الان دارید غیرتی میکنید ایشون رو؟ ![]() |