عیدی.... - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
عیدی.... - uniquegirl - 23 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۲ ب.ظ
سلام دوستان الحمدلله الّذی جعلنا من المتمسّکین، بولایة امیرالمؤمنین، والأئمّة علیهم السلام... عیدتون مبارک... گفتم برای اینکه حال و هواتون عوض شه، و حالا که عید ولایت هم از راه رسیده، از برو بچ سادات دعوت کنیم که عیدی بدن و عیدی بگیرین اول هم خودم شرو میکنم عید همتون مبارک و از همه التماس دعا اینم عیدی شما دوستان... |
عیدی.... - موج - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ق.ظ
اگه در همین حد عیدی باشه مشکلی نیست ولی نگید تو رو خدا برای ۱۱ هزار کاربر مانشت پول عیدی بده معمولا روال بر اینه که توی این روزا سید بودنشو مخفی میکنه آدم چه جراتی دارید شما عید بر دوستان مبارک |
عیدی.... - هاتف - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۲ ق.ظ
سلام عیدتون مبارک، خصوصا سادات که ویژه جای تبریک دارند. اگر میخواهند عیدی بدن پیشنهاد می کنم به مانشت کمک مالی کنن به نیت همه به ازای هر کاربر مانشت ۱۰۰ تومان، هان راه بهتر اینه که بمن تنهایی ۱۰۰۰ تومان بدن تا الکی جو رو مشوش نکنم |
RE: عیدی.... - موج - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۵۵ ق.ظ
با سلام مجدد این عیدی بنده تقدیم به دوستان مانشتی از داخل این عیدیها یکی روهم به نیت شما دوستان باز کردم حدیث داخلش این بود حسادت رفیق، از بیماری دوستی است حضرت علی (ع) سید محمد اصغری ۱۸ ذی الحجه ۱۴۳۲ |
عیدی.... - انرژی مثبت - ۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ
عید همه مبارک اقای موج قرار شد برن حرم واسه ما دعا کنن (البته این عیدیهاشون خیلی خوشکلن حیف که امکان دسترسی نیست ) خانم uniquegirl شما چیکار می کنید؟ اون تصویر که نشد عیدی؟! یه عیدی بهتر باید بدید حالا یا خودتون پیشنهاد بدید یا دوستان بگن چه جوری ازشون عیدی بگیریم تو سال یه بار سیدا عیدی میدن که حالا هم می خوان از زیرش در برن من یکی رو نمی تونید دست به سر کنید |
عیدی.... - fatima1537 - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ب.ظ
این عیدیها مال چه کسی یا کجا بوده؟چقدر دست و دلباز بوده! البته اگه سکه هاش واقعی باشن من که هرسالی که سیدی توی جمع همکارامون بود خودش داوطلبانه شیرینی داده |
عیدی.... - mosaferkuchulu - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ
یکی به من عیذی بده! |
عیدی.... - mamat - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: عیذیعیذی چیه؟ من میخواستم عیدی بدم اما چون شما "عیذی" میخواین و من نمیدونم چیه پس نمیدم!!! در این نوع موارد اشتباه تایپی بخشودنی نیست صرفا جهت مزاح بود. |
RE: عیدی.... - mosaferkuchulu - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: عیذیعیذی چیه؟ من میخواستم عیدی بدم اما چون شما "عیذی" میخواین و من نمیدونم چیه پس نمیدم!!! ما تو شهرمون به د می گیم ذ!الان مشکل حل شد؟حالا عیذی میدین؟ |
RE: عیدی.... - maryami - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: عیذیعیذی چیه؟ من میخواستم عیدی بدم اما چون شما "عیذی" میخواین و من نمیدونم چیه پس نمیدم!!! چقدر شما شوخین بچه ها. دل آدم شاد می شه ارسالاتونو می خونه اینشالا همیشه شاد باشین. عیدتونم مبارک ببخشید تبریکم delay داره |
عیدی.... - mamat - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ما تو شهرمون به د می گیم ذ!الان مشکل حل شد؟حالا عیذی میدین؟ ما هم تو شهرمون اگه یه بار دلیل واسه ندادن عیدی آوردیم دیگه عیدی رو نمیدیم |
RE: عیدی.... - mosaferkuchulu - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۰۵ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط:(24 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۵ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ما تو شهرمون به د می گیم ذ!الان مشکل حل شد؟حالا عیذی میدین؟ فک کنم تبریزی هستین نه؟تبریزیها که دست و دلبازن!شما چرا نیستین پس؟ |
عیدی.... - mamat - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ق.ظ
آره هستن اما اینم یه رسم بده اینجاست منم خیلی دلم میخواست عیدی بدم ولی باید برای دادن عیدی به سنتهای شهرم پشت کنم. میشه؟ نمیشه دیگه!!! |
RE: عیدی.... - mosaferkuchulu - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ق.ظ)mamat نوشته شده توسط: آره هستن اما اینم یه رسم بده اینجاست منم خیلی دلم میخواست عیدی بدم ولی باید برای دادن عیدی به سنتهای شهرم پشت کنم. میشه؟ نمیشه دیگه!!! من و گول نزنین ما اقوام تبریزی داریم از این رسمها هم نداریم!من بهشون می گم عیذی بده،میده! |
عیدی.... - fatima1537 - 25 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ ق.ظ
الان دارید غیرتی میکنید ایشون رو؟ |