![]() |
تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - نسخهی قابل چاپ |
تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - sina_bhh - 23 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ
کسی از دوستان میدونه تابعی هست که بتونه پیکسل های یک عکس رو که از ورودی گرفته شده جدا کرد و یک سری اعمال را روی آن انجام داد و دوباره این پیکسلها رو به عکس اضافه کرد ؟؟ من عکس رو به صورت بایت به بایت خوندم و تونستم فقط فرمت عکس bmp. رو دیکد کنم و تغییرات خواسته شده (مثلا تغییر سایز و اعمال ماسک سوبل و پرویت و شارپ کردن و خیلی موارد دیگه خواسته شده) رو اعمال کنم ولی استادمون گفته با فرمت های مختلف مثلا bmp. و jpg. و ... اجرا بشه و گفتن برای این کار باید از توابع آماده استفاده کنید من برنامه رو با جاوا نوشتم و اگه توابع آماده ای برای این کار در جاوا هست رو لطفا معرفی کنید اگه در مورد پارامترهاش هم توضیح بدید ممنون میشم |
RE: تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - Bache Mosbat - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۳ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: کسی از دوستان میدونه تابعی هست که بتونه پیکسل های یک عکس رو که از ورودی گرفته شده جدا کرد و یک سری اعمال را روی آن انجام داد و دوباره این پیکسلها رو به عکس اضافه کرد ؟؟ سلام . چرا این کارا رو با متلب انجام نمی دین؟! حتما باید جاوا باشه؟ سوبل و شارپ و اینا و تمام فیلترها و حتی اضافه کردن نویزها تو متلب تابع داره . |
تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - pos - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۳ ق.ظ
عکس را بصورت bufferedImage بخوانین اون موقع می تونین به صورت یک ماتریس به تک تک پیکسلها دسترسی داشته باشین. |
RE: تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - sina_bhh - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:(23 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ ب.ظ)sina_bhh نوشته شده توسط: کسی از دوستان میدونه تابعی هست که بتونه پیکسل های یک عکس رو که از ورودی گرفته شده جدا کرد و یک سری اعمال را روی آن انجام داد و دوباره این پیکسلها رو به عکس اضافه کرد ؟؟ برای اینکه این کارها تو متلب راحته استاد گفتن با هر چیزی بجز متلب انجام بدید. من از محیط ویژوال و سی شارپ خوشم نمیاد ![]() کل کارهای خواسته شده رو با جاوا نوشتم و با این قسمت مشکلی ندارم.ولی برای این کار مجبور شدم برم و قالب bmp. رو بخونم و عکس رو دیکد کنم و بعد از اعمال نتایج , دوباره کد کردم.ولی استاد گفتن که باید بتونه روی فرمت های مختلف این کارها اعمال بشه و میشه از توابع آماده استفاده کرد |
تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - Bache Mosbat - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ
خب من سرچ کردم یه ذره . گویا خیلی هم توابع پردازش تصویر برای جاوا موجوده ![]() اینو نگاه کنین مثلا قدیمیه ولی خیلی زیاد بود این چیزا: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - sina_bhh - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۳۲ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: خب من سرچ کردم یه ذره . گویا خیلی هم توابع پردازش تصویر برای جاوا موجوده هر چند این توابع زیاد باشه ولی مجاز به استفاده کردن از این توابع نیستیم ![]() من فقط با جدا کردن پیکسلها مشکل داشتم که گویا حل شد ممنون |
تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - Bache Mosbat - 24 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ق.ظ
خب از آبجکت کد توابع که نمی خواد استفاده کنین! سورس کلاسها هست! می تونین ایده بگیرین . خب خدا رو شکر که حل شد . ولی من نمی فهمم فایدهی این کارا رو تو درس پردازش تصویر! وقتو تو این درس باید رو چیزهای دیگه ای گذاشت . |
RE: تابعی برای جدا کردن و متصل کردن پیکسلهای عکس با فرمتهای مختلف در جاوا - sina_bhh - 24 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ
(۲۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۰ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: خب از آبجکت کد توابع که نمی خواد استفاده کنین! سورس کلاسها هست! می تونین ایده بگیرین . خب خدا رو شکر که حل شد . ولی من نمی فهمم فایدهی این کارا رو تو درس پردازش تصویر!گفتم.کل تمرینو انجام داده بودم و با این قسمتها مشکلی نداشتم ولی باید با همه فرمتها کار میکرد. منم دوست دارم کارهای دیگه ای انجام بدم.ولی تقصیر من نیست.تمرینه و باید انجام داد ![]() بازم ممنون از شما و کاربر pos |