مانشت پاییزی - نسخهی قابل چاپ |
مانشت پاییزی - SarahArshad - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۵۴ ب.ظ
دکتر نمی خوای قالب سایت رو پاییزی کنی تقریبا ۲۰ روزی از تابستون دور شدیم!!! |
مانشت پاییزی - yasemi - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۲۴ ب.ظ
آره موافقم هر فصلی قشنگی خودشو داره |
مانشت پاییزی - admin - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ
یه خورده خلوت بشه سرم حتماً در ضمن دوستان بی کار ننشینند. از طرح های شما استقبال می شه، اون هم به گرمی |
RE: مانشت پاییزی - SarahArshad - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۳ ق.ظ
کاش میشد به جای غروب یک صبح دل انگیز و پر از هیاهوی پاییزی که همه در حال جنب وجوش و آماده شده برای فعالیت روزانه هستند و هوا هم خنک است را منعکس کرد با برگهایی که هر کدام به رنگی وبه شکلی هستند من عاشق پاییزم چون نه سرمای زمستان را دارد نه گرمای تابستان را - بهار را اکثر مردم دوست دارند برای همین انتخاب بعدی من است - .توی پاییز آدم یاد نوشت افزار می افته . من عاشق این چیزها هستم پاک کن واتود ودفتر های خوشگل . یکی از دلائلی که دارم درس می خونم اینه که دوباره بهانه ای برای خرید های این چنینی داشته باشم (شاید رویایی ترین و بچه گانه ترین دلیلم ) |
RE: مانشت پاییزی - asemani - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ
دوستان لطف کنن اگه طرح میدن از رنگهای روشن استفاده کنن! اولین دلیلی که من از مانشت خوشم اومد رنگ روشن پشت زمینه و رنگ روشن تالار بود ادم مغزش وا میشه |
RE: مانشت پاییزی - Soheil - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ)asemani نوشته شده توسط: دوستان لطف کنن اگه طرح میدن از رنگهای روشن استفاده کنن! اولین دلیلی که من از مانشت خوشم اومد رنگ روشن پشت زمینه و رنگ روشن تالار بود ادم مغزش وا میشهآره واقعا منظره مغز واکنی داره! (ببخشید من دایره لغاتم محدوده!) دکتر رنگها سلیقه خودته یا تمه؟ |
مانشت پاییزی - admin - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
یه خورده سلیقه خودم هم هست خوب!! کلاً من روانشناسی رنگم خوبه |