تالار گفتمان مانشت
مانشت پاییزی - نسخه‌ی قابل چاپ

مانشت پاییزی - SarahArshad - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۵۴ ب.ظ

دکتر نمی خوای قالب سایت رو پاییزی کنی تقریبا ۲۰ روزی از تابستون دور شدیم!!!Blush

مانشت پاییزی - yasemi - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۲۴ ب.ظ

آره موافقم هر فصلی قشنگی خودشو داره

مانشت پاییزی - admin - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ

یه خورده خلوت بشه سرم حتماً
در ضمن دوستان بی کار ننشینند. از طرح های شما استقبال می شه، اون هم به گرمیSmile

RE: مانشت پاییزی - SarahArshad - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۳ ق.ظ

کاش میشد به جای غروب یک صبح دل انگیز و پر از هیاهوی پاییزی که همه در حال جنب وجوش و آماده شده برای فعالیت روزانه هستند و هوا هم خنک است را منعکس کرد با برگهایی که هر کدام به رنگی وبه شکلی هستند من عاشق پاییزم چون نه سرمای زمستان را دارد نه گرمای تابستان را - بهار را اکثر مردم دوست دارند برای همین انتخاب بعدی من است - .توی پاییز آدم یاد نوشت افزار می افته . من عاشق این چیزها هستم پاک کن واتود ودفتر های خوشگل .
یکی از دلائلی که دارم درس می خونم اینه که دوباره بهانه ای برای خرید های این چنینی داشته باشم (شاید رویایی ترین و بچه گانه ترین دلیلم Big GrinBig Grin)

RE: مانشت پاییزی - asemani - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ

دوستان لطف کنن اگه طرح میدن از رنگهای روشن استفاده کنن‌! اولین دلیلی که من از مانشت خوشم اومد رنگ روشن پشت زمینه و رنگ روشن تالار بود ادم مغزش وا میشهBig Grin

RE: مانشت پاییزی - Soheil - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۶ ب.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۸ ب.ظ)asemani نوشته شده توسط:  دوستان لطف کنن اگه طرح میدن از رنگهای روشن استفاده کنن‌! اولین دلیلی که من از مانشت خوشم اومد رنگ روشن پشت زمینه و رنگ روشن تالار بود ادم مغزش وا میشهBig Grin
آره واقعا منظره مغز واکنی داره! (ببخشید من دایره لغاتم محدوده!)
دکتر رنگها سلیقه خودته یا تمه؟

مانشت پاییزی - admin - 20 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ

یه خورده سلیقه خودم هم هست خوب!! کلاً من روانشناسی رنگم خوبه Smile