خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا - نسخهی قابل چاپ |
خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا - moslem73421 - 30 دى ۱۳۹۸ ۱۲:۵۵ ق.ظ
از کجا میشه اینجور کتاب ها رو خرید؟ |
خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا - marvelous - 30 دى ۱۳۹۸ ۰۲:۵۹ ق.ظ
عزیزم تو PDFDRIVE یه سرچ بزن ببین پر از این کتاباس |
RE: خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا - moslem73421 - 30 دى ۱۳۹۸ ۰۶:۱۷ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۸ ۰۲:۵۹ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: عزیزم تو PDFDRIVE یه سرچ بزن ببین پر از این کتاباس کتاب چاپی |
RE: خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا - kilookiloo - 30 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۸ ۱۲:۵۵ ق.ظ)moslem73421 نوشته شده توسط: از کجا میشه اینجور کتاب ها رو خرید؟ میدون انقلاب توی طبقه منفی یک یکی از پاساژهاش ( اسمشو یادم نیست) ، کتاب فروشی مهدی این مغازه کتابهای زبان اصلی کامپیوتر داره و نداشته باشه هم برات میزنه. ولی راه حل اقتصادی و کم درد سر تر اینه کتاب رو ببری پرینت بگیری سیمی کنی ( چون اینجا کتابهاش رو گرون میده واقعا) من چون خودم با کتاب چاپی راحت ترم همیشه اینکار رو میکنم و به نظرم خوبه. کتابهای به روز و باحالی هم میتونی توی سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پیدا کنی |
خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا - marvelous - 30 دى ۱۳۹۸ ۱۰:۳۹ ب.ظ
بغل بازارچه ی کتابه، یعنی میشه سمت راستش پشت بازارچه ی کتاب. |
خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا - moslem73421 - 01 بهمن ۱۳۹۸ ۰۳:۲۹ ق.ظ
(۳۰ دى ۱۳۹۸ ۱۰:۱۲ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: ولی راه حل اقتصادی و کم درد سر تر اینه کتاب رو ببری پرینت بگیری سیمی کنی ( چون اینجا کتابهاش رو گرون میده واقعا) من چون خودم با کتاب چاپی راحت ترم همیشه اینکار رو میکنم و به نظرم خوبه. کتابهای به روز و باحالی هم میتونی توی سایتمرسی مهندس |
خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا - marvelous - 14 فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۰۶ ب.ظ
وای اینا عالین. به خوشی ازشون استفاده کنی. در ضمن فرشتون هم خیلی قشنگه و تمیز. |