هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - asmagh - 23 تیر ۱۳۹۸ ۰۲:۳۵ ق.ظ
سلام ... وقت همگی بخیر ... ببخشید من واقعا بین این دوتا دانشگاه گیر کردم ... تو بعضی انجمن ها نوشتن هوش امیرکبیر حرف اول رو میزنه و بهتره ، درسته آیا ؟؟ مخصوصا اگه تمایل به قسمت های نرم افزاری بیشتر داشته باشی تا سخت افزار ... ممنون میشم راهنمایی کنید . |
RE: هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - ph0en1x - 23 تیر ۱۳۹۸ ۰۴:۴۷ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۸ ۰۲:۳۵ ق.ظ)asmagh نوشته شده توسط: سلام ... وقت همگی بخیر ... ببخشید من واقعا بین این دوتا دانشگاه گیر کردم ... تو بعضی انجمن ها نوشتن هوش امیرکبیر حرف اول رو میزنه و بهتره ، درسته آیا ؟؟ مخصوصا اگه تمایل به قسمت های نرم افزاری بیشتر داشته باشی تا سخت افزار ... ممنون میشم راهنمایی کنید . طبق تحقیقاتی که انجام دادم هوش تهران بهتر از هوش امیرکبیره. هم جو دانشگاه، هم سطح علمی اساتید، هم سختگیری اساتید و هم نمره دهیشون. اصلا شک نکنید که دانشگاه تهران تو تمام گرایشهای مجموعه کامپیوتر بهتر از امیرکبیره (به جز شاید شبکه و امنیت که اطلاعاتی ازشون ندارم). |
RE: هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - asmagh - 23 تیر ۱۳۹۸ ۰۸:۵۴ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۸ ۰۴:۴۷ ق.ظ)ph0en1x نوشته شده توسط:(23 تیر ۱۳۹۸ ۰۲:۳۵ ق.ظ)asmagh نوشته شده توسط: سلام ... وقت همگی بخیر ... ببخشید من واقعا بین این دوتا دانشگاه گیر کردم ... تو بعضی انجمن ها نوشتن هوش امیرکبیر حرف اول رو میزنه و بهتره ، درسته آیا ؟؟ مخصوصا اگه تمایل به قسمت های نرم افزاری بیشتر داشته باشی تا سخت افزار ... ممنون میشم راهنمایی کنید . اینکه میگن اگه علاقت به درس های نرم افزاری هوش باشه امیرکبیر بهتره و تهران بیشتر سخت افزاری کار میکنه و استاداش هم بیشتر سخت افزاری ان چی ؟ درست نیست ؟ ..... خیلیی ممنون که پاسخ دادید . |
هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - ph0en1x - 23 تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۰۱ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۸ ۰۸:۵۴ ق.ظ)asmagh نوشته شده توسط: اینکه میگن اگه علاقت به درس های نرم افزاری هوش باشه امیرکبیر بهتره و تهران بیشتر سخت افزاری کار میکنه و استاداش هم بیشتر سخت افزاری ان چی ؟ درست نیست ؟ ..... خیلیی ممنون که پاسخ دادید .منم این حرفو زیاد شنیدم ولی هیچ کدوم منبع موثقی نبودن متاسفانه! اینو باید دانشجوهای هوش دانشگاه تهران جواب بدن که گویا هیچکدوم مانشت نمیان! |
RE: هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - asmagh - 23 تیر ۱۳۹۸ ۰۹:۲۶ ق.ظ
لطفا اگه کسی از دوستان اطلاعی درمورد سخت افزاری بودن هوش دانشگاه تهران داره راهنمایی کنه ... خیلی ممنون . |
هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - imatin - 23 تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۰۴ ق.ظ
سلام پیشنهاد میکنم دانشگاه محور انتخاب کنید. تهران اولویت داره به نظرم |
RE: هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - asmagh - 23 تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۸ ۱۱:۰۴ ق.ظ)imatin نوشته شده توسط: سلام خیلی ممنون ... ببخشید در مورد سخت افزاری بودن هوش تهران چی؟ اطلاعاتی دارید ؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم . |
هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - imali - 28 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۲۷ ق.ظ
سلام من هم یه سری سوال داشتم توی این لینک مطرح کردم میشه اگر اطلاعی دارین پاسخ بدین؟ ممنون و ببخشید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - imali - 29 شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۰۹ ب.ظ
ببخشید در راستای مقایسه دو دانشگاه ُ چارت هاشون رو ندارین؟میشه ارسال کنین؟ |
هوش مصنوعی امیر کبیر یا دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟ - ezra - 29 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۱۵ ب.ظ
قبلنا که میگفتن هوش امیرکبیر بهتره ولی چون سخت گیریشون زیاده برید تهران تا آزاد تر باشید! الانو نمیدونم |