دکتری پیوسته زنجان - نسخهی قابل چاپ |
دکتری پیوسته زنجان - saj65 - 12 شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۴۵ ب.ظ
همکلاسی من کیا هستن؟ |
دکتری پیوسته زنجان - marzi.hj - 14 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ ب.ظ
منم گرایش هوش مصنوعی زنجان قبول شدم شاید همکلاسی باشیم ? |
دکتری پیوسته زنجان - babakcs - 15 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۷ ق.ظ
سلام.دوست عزیز میشه کارنامه خودتون رو قرار بدبد و کمی در باره ی مصاحیه ی زنجان توضیح بدبد .ممنون میشم |
دکتری پیوسته زنجان - saj65 - 15 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ب.ظ
سلام عژیزان والا الان کارنامه ها اومد من علاوه بر دکتری زنجان که اولویت اولم بوده تربیت مدرس و علامه و شاهد و صنعتی اصفهان و اصفهان و خوارزمی ومهمتر از همه معماری امیرکبیر قبول شدم حالا بنظرتون کار درستی کردم؟ بهحال بعد از ارشد واقعا قبول شدن دکنری مخصوصا مصاحبه بسیار سخته دلیل انتخابم هم همین و قید تهران رو زدم و زنجان رو زدم.جالب اینکه کسایی که هم قبل من هم زنجان قبول شدن همشون رتبه های زیر صد و صد هستن.حتما چیز خوبی بوه وه اینا هم قید تهران رو زدن. |
دکتری پیوسته زنجان - babakcs - 15 شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۲۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز .منظور من از کارنامه رتبه و درصداتون هستش و اینکه مدرک زبان انگلیسی و اینا میخوان یا نه ؟ در ضمن مصاحبه تخصصی چطوری بود؟ |
دکتری پیوسته زنجان - saj65 - 17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۳۳ ب.ظ
کسی از بچه های زنجان نیست اینجا؟ |
دکتری پیوسته زنجان - saj65 - 18 شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۰۳ ق.ظ
زنجان چطور دانشگاهی هست؟ |
دکتری پیوسته زنجان - Happiness.72 - 18 شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۷:۰۳ ق.ظ)saj65 نوشته شده توسط: زنجان چطور دانشگاهی هست؟دانشگاه خوبی است |
دکتری پیوسته زنجان - saj65 - 18 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۱ ب.ظ
از چه لحاظ خوبه؟ |
دکتری پیوسته زنجان - خانه سبز - ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۱۹ ب.ظ
رشد صنعت اونجا ۲۰ درصد بالاتر از کشور و نرخ بیکاری ۲ صدم درصد هست اب و هوای مدیترانه ایی خوبی داره مردمش صلح طلبن و در رفاه و ارامش زندگی می کنن با توجه به نرخ رشد ناخالصش و خدمات رایگان بیمه و اموزش در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل شغل محسوب میشه ... شرکت های خودرو سازی زیادی داخل استان فعالیت دار ن و مشغول روی فناوری های تک ماشین های خود ران هستن... باز سوالی باشه بپرسین نایت لایف تو پاییز از ۶ عصر به بعد شروع میشه و خیابان ها پذیرای توریست ها و شب گرد ها هستن ، سینما، باشگاه تئاتر داخل شهر و کمپ دانشگاهتون هست |
دکتری پیوسته زنجان - Happiness.72 - 18 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۱ ب.ظ)saj65 نوشته شده توسط: از چه لحاظ خوبه؟یکی اینکه جای خوبی قرار گرفته خیلی زیبا و چشم انداز هست امکانات مناسبی داره سطح علمی اش هم مطلوب است |
دکتری پیوسته زنجان - The BesT - 18 شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۱۹ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: رشد صنعت اونجا ۲۰ درصد بالاتر از کشور و نرخ بیکاری ۲ صدم درصد هست اب و هوای مدیترانه ایی خوبی داره مردمش صلح طلبن و در رفاه و ارامش زندگی می کنن با توجه به نرخ رشد ناخالصش و خدمات رایگان بیمه و اموزش در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل شغل محسوب میشه ... شرکت های خودرو سازی زیادی داخل استان فعالیت دار ن و مشغول روی فناوری های تک ماشین های خود ران هستن... اینها الان جدی گفته شده یا به مزاح !!؟؟ |
دکتری پیوسته زنجان - Happiness.72 - 18 شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۱۲ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: اینها الان جدی گفته شده یا به مزاح !!؟؟من یه لحظه فکر کردم احوالات کالیفرنیا است |
دکتری پیوسته زنجان - The BesT - 18 شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۴۰ ب.ظ)Happiness.72 نوشته شده توسط: من یه لحظه فکر کردم احوالات کالیفرنیا است من فکر کردم داره استرالیا را توصیف میکنه. آخه زنجان جز استانهای سردسیر هست. آب و هوای مدیترانه ای چیه -ـ- اصن طرز جمله بندیشون میخونم میترکم از خنده.جمله بندی کتابی نوشته شده. انگار متن از جایی کپی شده اومده |
دکتری پیوسته زنجان - marzi.hj - 18 شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۵۹ ب.ظ
منم تو این مدت در به در دنبال اطلاعاتی در مورد این دانشگاه ام . با خوندن این پست حس کردم دارم میرم خارج ??? به هر حال ممنون از امیدواری ایجاد کردنتون |