تغییراتی در سرور مانشت - نسخهی قابل چاپ |
تغییراتی در سرور مانشت - admin - 05 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۱۰ ب.ظ
با سلام و آرزوی تندرستی سرور مانشت پس از حدود ۳ سال اقامت در سرورهای OVH از دیروز به سرورهای داخلی منتقل شده است. به سبب مهاجرت و آماده شدن بهانه، برخی از زیرساختهای انجمن نیز تغییر نمودهاند:
ان شا الله از این به بعد فعالیتهای مانشت رو جدیتر پیگیری میکنیم. در صورتی که در دسترسی به مانشت دچار مشکل هستید، یا باگ خاصی رو در مانشت مشاهده مینمایید، از گزارش شما استقبال مینماییم. |
تغییراتی در سرور مانشت - admin - 05 مرداد ۱۳۹۷ ۰۶:۳۸ ب.ظ
مقداری لینکهای خراب و لینکهای که هیچ وقت استفاده نشدهاند مرتب شدن. صفحه اول مانشت خلاصهتر شده. اگه حال و حوصله داشتم مانشت ۵ رو هم طراحی میکنم. حدود ۶ سال چقدر زود گذشت. به گذشته نگاه میکنم چقدر خاطره یادم میاد.... یه زمانی قبل اوج گرفتن شبکههای موبایلی اینجا برو و بیایی داشت که نگو. شبکههای اجتماعی بستر موبایل هر چند پیشرفت خیلی بزرگی محسوب میشن اما نمیتونن نیاز به ایجاد محتوا در وب رو برای انسانها برطرف کنن. از روز اول ایجاد مانشت، هدف ما ایجاد محتوای با ارزش فارسی در بستر وب و فراهم کردن امکان دسترسی آزاد به اطلاعات بوده و هست. مانشت در حال ۱۰ ساله شدن هست! چقدر پیر شدیم.... |
تغییراتی در سرور مانشت - The BesT - 05 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۰۷ ب.ظ
سلام مجدد. دکتر من لاگ اوت زدم. پسورد هم عوض کردم.مجدد انلاین شدم.چندبار هم f5 را زدم .ولی ساعت سیستم برام دوساعت عقب هست. ساعت لپ تاپم ۱۰ را نشون میده.ولی اینجا دوساعت عقبتر. خودتون مشاهده بفرمائید |
RE: تغییراتی در سرور مانشت - admin - 06 مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۹ ق.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۰۷ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام مجدد. دکتر من لاگ اوت زدم. پسورد هم عوض کردم.مجدد انلاین شدم.چندبار هم f5 را زدم .ولی ساعت سیستم برام دوساعت عقب هست. ساعت لپ تاپم ۱۰ را نشون میده.ولی اینجا دوساعت عقبتر. خودتون مشاهده بفرمائید دیگه درسته بهانه نیارید |
تغییراتی در سرور مانشت - admin - 06 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۸ ب.ظ
بالاخره رکورد لاود کمتر از یک ثانیه مانشت هم شکست. پ.ن: استفاده آزمایشی از ماجول ngx_pagespeed |
تغییراتی در سرور مانشت - The BesT - 06 مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۹ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: دیگه درسته بهانه نیارید تازه درست شد دکتر |
RE: تغییراتی در سرور مانشت - aali361 - 07 مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بالاخره رکورد لاود کمتر از یک ثانیه مانشت هم شکست. سلام دکتر میشه بگید چطور سرعت لود رو اندازه میگیرید؟ محض یادگیری خودم میپرسم. |
تغییراتی در سرور مانشت - admin - 07 مرداد ۱۳۹۷ ۱۰:۰۹ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۳۲ ب.ظ)aali361 نوشته شده توسط:توی انجمن که یه سیستم داخلی خودمون داریم که از زمان شروع درخواست تا پایانش رو اندازه میگیره.(06 مرداد ۱۳۹۷ ۰۳:۰۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بالاخره رکورد لاود کمتر از یک ثانیه مانشت هم شکست. اما نکته مهم خارج از مانشت هست. برای این کار کلی سایت speed test وجود داره. |