رتبه در سهمیه ؟! - نسخهی قابل چاپ |
رتبه در سهمیه ؟! - paradox - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۲ ق.ظ
با سلام میخواستم بدونم کسی اطلاع داره این رتبه در سهمیه ها به چه صورت هست؟ الان که من سهمیه ای نداشتم و رتبه ام شده مثلا ۱۰۰ در سهمیه و کسی که رتبه اش بوده ۲۰۰ با یک سهمیه شده ۵۰، آیا این رتبه ۱۰۰ من با احتساب اون فردی که ۵۰ شده هست یا اون عدد ۵۰ فقط در بین کسایی هست که اون سهمیه رو دارن؟ یک سوال دیگه... رتبه منطقه ۲و ۳ رو هم در آزمون ارشد داریم یا نه؟ ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده |
RE: رتبه در سهمیه ؟! - dpsleep - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۵ ب.ظ
خیر رتبه مناطق ندارد. در این پست درباره سهمیه ها توضیح دادم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: رتبه در سهمیه ؟! - paradox - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۵ ب.ظ)dpsleep نوشته شده توسط: خیر رتبه مناطق ندارم. خیلی ممنونم از توضیحتون |
RE: رتبه در سهمیه ؟! - dpsleep - 13 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۳۳ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۰۱:۰۳ ب.ظ)paradox نوشته شده توسط:(13 خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۵ ب.ظ)dpsleep نوشته شده توسط: خیر رتبه مناطق ندارم. خواهش میکنم |
RE: رتبه در سهمیه ؟! - paradox - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۵ ب.ظ)dpsleep نوشته شده توسط: خیر رتبه مناطق ندارد. در باره این پاسخی که داده بودید من از فرد موثقی شنیدم که این سهمیه ۲۵ و ۵ درصد به هیچ وجه مازاد نیست. تنها سهمیه مازاد برای شاگرد اولی ها هست... |
رتبه در سهمیه ؟! - dpsleep - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۲۱ ب.ظ
من اونجا یک لینکی گذاشتم. اتفاقا من هم از چندجا خوندم و شنیدم که مازاده من جمله خود استاد یوسفی. حالا فقط در این یک مورد حرف زیاد هست. دفترچه هم دقیق و صریح اشاره ای نکرده. ولی وقتی قبولی ها رو نگاه کنید، بیشتر بهش میخوره مازاد باشه. بازم فعلا در این یک مورد شک دارم. |
رتبه در سهمیه ؟! - Happiness.72 - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۴۷ ب.ظ)paradox نوشته شده توسط: در باره این پاسخی که داده بودید من از فرد موثقی شنیدم که این سهمیه ۲۵ و ۵ درصد به هیچ وجه مازاد نیست.آره، اگه مازاد باشه هر دانشگاه باید ۱۰۰ نفر بگیره (۱۶ خرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۲۱ ب.ظ)dpsleep نوشته شده توسط: اتفاقا من هم از چندجا خوندم و شنیدم که مازاده من جمله خود استاد یوسفیخدا از دهنت بشنوه، امیدوارم مازاد باشه ان شا الله خوشحال باشیم آخرِکار |
رتبه در سهمیه ؟! - SASSAN.S - 16 خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۲۷ ب.ظ
به نظر من هم مازاد نیست اگه بود باید مستقیم در دفترچه اشاره میشد. امشب چهارشنبه ساعت ۲۱ استاد رضوی در مورد انتخاب رشته توضیح خواهد داد. |