مشکلات KMPlayer - نسخهی قابل چاپ |
مشکلات KMPlayer - αɾια - ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۴۳ ب.ظ
زیرنویس با فرمت sub و idx سلام ، یه فیلم دانلود کردم که ظاهرا زیرنویس srt نداره و و با فرمت idx/sub موجوده! که این فرمت هم مدام باید دستت رو ctrl ],[ باشه و بازم هماهنگ نمیشه! راه حل؟ |
RE: زیرنویس با فرمت sub و idx - pioneer01 - 26 بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۴۳ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: سلام ،راه حل: بدون زیرنویس ببین میشه کانورت کرد مثل اینکه من خودم امتحان نکردم البته مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
زیرنویس با فرمت sub و idx - αɾια - ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۰۰ ب.ظ
آخه جالبه سایت هایی که با زیرنویس چسبیده میدن ۴۸۰p >> 600M ولی فیلم اصلی بدون زیرنویس HD720p >> 400M دارم این کانورتو امتحان میکنم ببینم چی میشه |
RE: زیرنویس با فرمت sub و idx - αɾια - ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۵۴ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: میشه کانورت کرد مثل اینکه من خودم امتحان نکردم البتهکانورت کردم نابودش کرد |
RE: زیرنویس با فرمت sub و idx - pioneer01 - 27 بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۷:۴۶ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: کانورت کردم نابودش کردعه :\\ بگرد ی زیرنویس دیگه پیدا کن، اینطوری بهتره |
RE: زیرنویس با فرمت sub و idx - αɾια - ۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۶ ۰۸:۴۷ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: عه :\\ بگرد ی زیرنویس دیگه پیدا کن، اینطوری بهترهخیلی گشتم ،پیدا نکردم سریال عشق اجاره ای - Kiralikask - Love For Rent احتمالا سایتای خوبی داشته باشن واسه دانلود و زیرنویس ولی چون اولین باره رفتم سراغ این ژانرا بلد نیستم |
RE: مشکلات KMPlayer - αɾια - ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۶:۴۱ ب.ظ
تصویر وارونه در KMPlayer سلام یه مدت بود که بعضی فیلم ها برعکس نشون داده میشد تو KMPlayer. امروز راه حلشو پیدا کردم: می تونین از طریق options > prefrences و کلیک روی initialize all presets تنظیمات رو ریست کنید. |
RE: مشکلات KMPlayer - αɾια - ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ ۰۵:۵۲ ب.ظ
با زیرنویس خرچنگ قورباغه چه کنیم! به مسیر Region and Language << Control Panel رفته و در تب Adminstrative بر روی Change system locale کلیک کنید. در لیست :Current system locale زبان Persian را انتخاب و Ok کنید. بعد از نمایش پیغام Change System Locale گزینه ی Restart now را انتخاب کرده و بعد از ری استارت شدن، مشکل شما حل خواهد شد. |